Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

DUMINICĂ: Primul concert, din Stagiunea 2014, al Orchestrei de Cameră a Judeţului Alba, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Concert Orchestra de Camera a Judetului AlbaIubitorii de muzică clasică şi simfonică vor putea lua parte, duminică, 2 februarie, la primul concert din Stagiunea 2014, al Orchestrei de Cameră a Judeţului Alba. Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, cu începere de la ora 19.00, şi îi are ca invitaţi pe dirijorul Federico Crisanaz, şi Tadashi IMAI, la pian.

 Dacă la concertul de la sfârşitul anului trecut al Orchestrei de Cameră a Judeţului Alba, Sala Unirii s-a dovedit a fi neîncăpătoare, mulţi dintre cei care au vrut să ia parte la concert fiind nevoiţi să asculte din hol sau să plece,  de această dată, cei care vor dori să participe la primul concert al Orcehstrei din 2014, vor avea cu siguranţă loc. Stagiunea 2014 al Orchestrei de Cameră a Judeţului Alba  începe cu un concert ce va avea loc într-o sală mult mai încăpătoare, cu peste 500 de locuri.  Astfel că, cei care adoră muzica clasică sunt aşteptaţi să se bucure muzica acestora duminică, 2 februarie,  începând cu ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. Evenimentul va fi prezentat de prof. Cezara Fiţ şi îi are ca invitaţi pe dirijor Federico Crisanaz şi Tadashi IMAI – pian.

 Biletele pentru concertul pe care Orchestra de Cameră a Judeţului Alba îl va susţine la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia costă  15 lei pentru adulţi, iar pentru copii 10 lei. Acestea pot fi procurate de la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

 Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Alba şi Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba, în parteneriat cu Liceul de Arte „Regina Maria” Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea