Rămâi conectat

Actualitate

DUMINICĂ: Paradă inedită, cu baloane de săpun și ținute colorate, la Alba Iulia. InSUFLĂ bucurie! Hai la ”Bubble Parade”!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Albaiulieni de toate vârstele, îmbrăcați în ținute cât mai colorate, sunt invitați, duminică, 28 mai, să participe la o paradă inedită, a baloanelor de săpun. Bubble Parade va porni, la ora 17.00, din fața cinematografului Dacia, iar traseul va fi Bulevardul Transilvaniei – Parcul Unirii – Piața Cetății.

”Municipiul Alba Iulia continuă să promoveze ideile frumoase care se asortează cu sufletul locuitorilor urbei. La urechile noastre a ajuns informația că în lumea asta largă, în peste 70 de orașe din toate colțurile lumii (Beijing, Amsterdam, Munich, Londra, Copenhaga, Barcelona, Rio de Janeiro, Chicago, Cape Town, Buenos Aires ș.a.) se organizează un eveniment vesel care aduce oamenii împreună și le aduce aminte că a zâmbi și a gândi pozitiv este drumul pe care trebuie să mergem în fiecare zi și nu destinația finală la care trebuie să ajungem”, transmit reprezentanții primăriei Alba Iulia.

Global Bubble Parade este o mișcare internațională, aflată la a treia ediție, care promovează fericirea și bucuria ca și atitudine zi de zi, unind oamenii într-o paradă veselă a baloanelor de săpun. Menită să promoveze diversitatea și interacțiunea pozitivă în cadrul comunităților, Global Bubble Parade este gândită și răspândită de 100happydays Foundation. (http://bubbleparade.org/)

Ce se întâmplă concret? Cât mai mulți oameni frumoși la suflet și veseli în atitudine se vor aduna într-o paradă a bucuriei unde se vor sufla mii și mii de baloane de săpun. Se va parcurge un traseu de aproximativ 30 de minute (Cinema Dacia – Bulevardul Transilvaniei – Parcul Unirii – Piața Cetății) care va culmina cu activități de entertainment în Piața Cetății, menite să aducă multe, multe zâmbete și bucurie.

Cu această ocazie peste 400 de copii de la grădinițele și școlile din oraș ne vor aduce aminte cât de simplu e să ne bucurăm de tot ce ne înconjoară. Vă invităm să vedeți FERICIREA prin ochi de copil în cadrul unei expoziții informale de desene, ce va fi realizată în Piața Cetății!

Partenerii #bubbleparadealbaiulia sunt pregătiți să aducă toată bucuria în stradă! Sendy Club, Grupul Skepsis, Ping și Pong, Cercetașii României, LSUA, Clubul de Dans Sportiv Life is Dance, Centrul de Cultură Augustin Bena, Free Motion Romania, Asociația Sportivă Budo Apulum, Asociația Speromax, Stories-Communication Agency, Asociația Cavaleri Pro Educație, Cora Trade Center, Sega Events si Tipo Rex v-au pregătit o mulțime de surprize și vă promit o după masă unică în 28 mai.

Bubble Parade este un eveniment gratuit – tot ce trebuie să faceți este să răspundeți la event page-ul Bubble Parade Alba Iulia (https://www.facebook.com/events/1833225643606414/?active_tab=discussion), să vă invitați prietenii și să aduceți multă bună dispoziție și baloane de săpun la cea mai veselă paradă. Sunteți liberi să vă aduceți propriile materiale pe care să le folosiți la paradă și care să promoveze bunătatea, pozitivismul și incluziunea comunitară.

Sunteți provocați și la un concurs: postați în pagina evenimentului #bubbleparadealbaiulia o poză în care să ne arătați cum vă distrați cu baloanele de săpun, cu mentiunea ”concurs”, până vineri, 26 mai, ora 16:00. Premiile sunt oferite de partenerii noștri veseli și frumoși, după cum umează:

  • Sendy Club – 1 ședință gratuită la TAE-Bo și 1 ședință gratuită la Pilates
  • Grupul Skepsis – 1 bilet gratuit la unul dintre spectacolele lor
  • Clubul de Dans Sportiv Life is Dance – 1 ședință gratuită de dans pentru adulți sau pentru copii, la alegere
  • Stories-Communication Agency – o lună de consultanță pentru cineva care are o afacere și postează cea mai creativă poză. Sau cel care câștigă poate oferi premiul nostru cui consideră că are nevoie.

În 28 mai, vă invităm să răspândim împreună fericirea la Bubble Parade Alba Iulia 2017, pornind la ora 17:00 din fața Cinema Dacia.

Pline de culoare, baloanele de săpun sunt adesea recu­noscute ca fiind un simbol al fericirii și al copilăriei pline de vise și fără griji. Participanții la paradă sunt încurajați să se detașeze de stresul cotidian, să pună viața în „așteptare” timp de câteva ore, într-o zi de duminică, și să se bucure din nou de copilărie, să se joace cu baloane de săpun.

Împreună punem Alba Iulia pe harta fericirii globale!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea