DUMINICĂ: Farse medievale cu Skepsis, pe aleea Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia

Grupul Skepsis continuă programul de vară cu un spectacol de farse medievale ce se va desfășura duminică, 23 iulie 2017, ora 19.00, în fața Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia.  Spectacolul îşi propune să aducă în faţa publicului o serie de farse populare care încântau publicul în perioada medievală.

Femeia, cum cântă trubadurii, ascunde inauntrul fiintei ei o pisica pusa pe joaca dar si pe…pradă. Acum ar pune mana pe un barbat pe care sa si-l faca soţ, însa nu orice barbat…unul care sa îi convina cel mai mult. Şi în barbati se ascund animale, care mai de care… Ramane ca Miaorlina sa-l gaseasca pe cel mai bun…pentru ea! Eternul conflict bărbat-femeie se transformă în bătălii crunte între soţi şi soţii.

Căpitani lăudăroşi sunt puşi să îşi probeze curajul declarat, publicul este implicat direct în intrigă şi trubadurii privesc, se inspiră şi compun versuri săltăreţe şi cântece vesele.

Vă aşteptam cu drag la o nouă întâlnire cu Skepsis! 

Proiectul Stagiunea cu Skepsis 2017 este desfăşurat în perioada ianuarie 2017 – decembrie 2017, fiind un proiect de tineret şi bazându-se pe motivarea acestuia de a se implica în diversificarea ofertei cultural-artistice a oraşului şi de a participa activ la viaţa socioculturală a comunităţii. Prin acest proiect Asociaţia Grupul Skepsis pregăteşte şi oferă publicului albaiulian o serie de spectacole de teatru şi divertisment.

Parteneri: Primăria Municipiului Alba Iulia; Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia; Fundaţia “Inter-Art” Aiud; Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia; Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia. (C.M.)

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...