Rămâi conectat

Curier Județean

DUMINICĂ: Farse medievale cu Skepsis, pe aleea Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Grupul Skepsis continuă programul de vară cu un spectacol de farse medievale ce se va desfășura duminică, 23 iulie 2017, ora 19.00, în fața Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia.  Spectacolul îşi propune să aducă în faţa publicului o serie de farse populare care încântau publicul în perioada medievală.

Femeia, cum cântă trubadurii, ascunde inauntrul fiintei ei o pisica pusa pe joaca dar si pe…pradă. Acum ar pune mana pe un barbat pe care sa si-l faca soţ, însa nu orice barbat…unul care sa îi convina cel mai mult. Şi în barbati se ascund animale, care mai de care… Ramane ca Miaorlina sa-l gaseasca pe cel mai bun…pentru ea! Eternul conflict bărbat-femeie se transformă în bătălii crunte între soţi şi soţii.

Căpitani lăudăroşi sunt puşi să îşi probeze curajul declarat, publicul este implicat direct în intrigă şi trubadurii privesc, se inspiră şi compun versuri săltăreţe şi cântece vesele.

Vă aşteptam cu drag la o nouă întâlnire cu Skepsis! 

Proiectul Stagiunea cu Skepsis 2017 este desfăşurat în perioada ianuarie 2017 – decembrie 2017, fiind un proiect de tineret şi bazându-se pe motivarea acestuia de a se implica în diversificarea ofertei cultural-artistice a oraşului şi de a participa activ la viaţa socioculturală a comunităţii. Prin acest proiect Asociaţia Grupul Skepsis pregăteşte şi oferă publicului albaiulian o serie de spectacole de teatru şi divertisment.

Parteneri: Primăria Municipiului Alba Iulia; Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia; Fundaţia “Inter-Art” Aiud; Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia; Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia. (C.M.)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Metoda ”FOTOGRAFIA”, o nouă escrocherie face victime. Cum a fost păcălit un bărbat din Blaj

Unirea Ziarul

Publicat

în

Metoda ”FOTOGRAFIA”, o nouă escrocherie face victime. Cum a fost păcălit un bărbat din Blaj Mai mulți români au fost înșelați cu zeci de mii de euro prin metoda „Fotografia”, după ce au comandat din Germania. O nouă escrocherie face victime printre români. Mai multe persoane au rămas fără zeci de mii de euro în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea