Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Duminică 3 decembrie, un nou protest la Alba Iulia: ”Acum, în prag de Centenar, este un bun prilej să reflectăm la cum vrem să arate țara noastră”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Albaiulienii sunt chemați din nou la protest, duminică, 3 decembrie ora 18:00 in fata Prefecturii. Apelul a fost lansat pe rețeaua de socializare iar cei care l-au făcut consideră că suntem pe drumul gresit in ceea ce privește o Românie liberă și prosperă din cauza unei politicii anti europene a coaliției PSD-ALDE.

 

”Alba Iulia – Duminică, 3 decembrie ora 18:00 in fata Prefecturii. Protestăm in strada. Suntem pe drumul gresit in ceea ce priveste o Românie libera si prosperă datorita unei politicii anti europene a coalitiei PSD-ALDE. Avem un mesaj clar adresat românilor si mai ales politicienilor de 1 Decembrie de catre Presedintele României cu privire la directia in care România trebuie să se îndrepte. Idealul nostru ca națiune este de a fi liberi și uniți într-o Românie prosperă, condusă de politicieni responsabili și integri. Acum, în prag de Centenar, este un bun prilej să reflectăm la cum vrem să arate țara noastră. Numai împreună, implicați și determinați, vom reuși să construim o Românie puternică și respectată în Europa și în lume. Nu vrem sa fim o Nație de Hoti/ Next Level”, se arată în anunțul postat pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Incendiu în Sebeș la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Au intervenit pompierii

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Incendiu în Sebeș la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Au intervenit pompierii În jurul orei 16:30, 25 aprilie, pompierii din Sebeș au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la mai multe deșeuri depozite într-o clădire dezafectată. Pomperii din Sebeș intervin cu trei autospeciale, 2 ASAS și 1 EPA pentru stingerea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea