Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Duminică, 17 februarie, ședință a Consiliului Județean Alba: Vezi proiectele de pe ordinea de zi!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consilierii județeni din Alba sunt convocați duminică, 17 februarie, la orele 10.00, într-o şedinţă ordinară ce va avea loc în sala „Mihai Viteazul” a Palatului administrativ din municipiul Alba Iulia.

Tot duminică, Consiliul Județean Alba aniversează 45 de ani de la înființarea instituției, respectiv a județului nostru.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Şedinţa va avea următorul proiect al ordinii de zi:

1. – Proiect de hotarare privind includerea unor bunuri in Inventarul proprietatii private a Judetului Alba si aprobarea concesionarii acestora catre S.C. APA-CTTA S.A.

2. – Proiect de hotarare privind aprobarea trecerii din domeniul public in domeniul privat al Judetului Alba, scoaterii din functiune si valorificarii prin casare a „Conductei de refulare” apartinatoare fostelor surse locale de alimentare cu apa, Sursa puturi forate Barabant si Sursa dren Barabant.

3. – Proiect de hotarare privind aprobarea darii in administrare Colegiului Judetean al Medicilor Alba a unor bunuri-spatii, situate la parterul cladirii din Municipiul Alba Iulia, Str. Lucian Blaga nr. 8, precum si a terenului aferent imobilului.

4. – Proiect de hotarare pentru prelungirea aplicarii prevederilor Hotararii Consiliului Judetean Alba nr. 30/2008 privind aprobarea darii in folosinta gratuita Asociatiei SM SPEROMAX ALBA a unui bun-spatiu, situat in cladirea „Birou internari”, apartinatoare imobilului din Municipiul Alba Iulia, Str. Unirii nr. 1-3, proprietate publica a Judetului Alba.

5. – Proiect de hotarare privind cuprinderea unui imobil in Inventarul bunurilor care apartin domeniului public al Judetului Alba.

6. – Proiect de hotarare privind desemnarea unui consilier judetean in Autoritatea Teritoriala de Ordine Publica Alba.

7. – Proiect de hotarare privind indreptarea erorii materiale din cuprinsul Hotararii Consiliului Judetean Alba nr. 197/27 noiembrie 2012.

8. – Proiect de hotarare privind desemnarea reprezentantului Consiliului Judetean Alba in Consiliul de Administratie al Casei de Asigurari de Sanatate Alba.

9. – Proiect de hotarare privind alocarea sumelor necesare desfasurarii reuniunilor Prezidiului si Biroului Adunarii Regiunilor Europene (ARE) in Judetul Alba si pentru aniversarea a 45 de ani de la infiintarea Judetului Alba.

10. – Proiect de hotarare privind aprobarea consumului lunar de carburanti pentru autovehiculele din parcul auto al Consiliului Judetean Alba precum si pentru autovehiculele din parcul auto al Serviciului Public Judetean Salvamont Alba.

11. – Proiect de hotarare privind aprobarea derularii Proiectului Pilot privind imbunatatirea activitatii de evaluare a persoanelor adulte cu handicap, cu domiciliul/resedinta in zona Muntilor Apuseni.

12. – Întrebări, interpelari, declaraţii politice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SÂMBĂTA MARE, ultima zi din Săptămâna Patimilor. Obiceiuri, tradiţii şi superstiţii, înainte de Învierea Domnului

Alexandra Mates

Publicat

în

SÂMBĂTA MARE, ultima zi din Săptămâna Patimilor. Obiceiuri, tradiţii şi superstiţii, înainte de Învierea Domnului Sâmbăta Mare este ziua dinaintea Paştelui şi ultima zi a Săptămânii Patimilor, în care creştinii ortodocşi prăznuiesc îngroparea trupească a Mântuitorului. În această zi credincioşii se roagă, îşi amintesc de patimile suferite de Hristos pentru mântuirea omenirii şi se pregătesc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea