Rămâi conectat

Sport

Duminică, 15 mai, “Fotbal în familie”, în Piața Cetății, de Ziua Internațională a familiei

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Duminică, 15 mai, începând cu ora 12.00, în Piața Cetății din Alba Iulia (fostul parc Custozza) se va desfășura în premieră, o atractivă competiție fotbalistică.

De Ziua Internațională a Familiei, “să ne bucurăm de fotbal împreună” este sloganul înaintea turneului ce va fi organizat de Asociația Județeană de Fotbal, în parteneriat cu Federația Română de Fotbal, Consiliul Județean Alba, CSM Unirea Alba Iulia și Inspectoratul de Jandarmi Județean Alba.

La turneul de fotbal 3×3 (tata, mama și copilul) pot participa băieți între 8 și 12 ani, respectiv fete între 8 și 14 ani împliniți, iar părinții pot fi înlocuiți, dacă e cazul, de bunici, unchi sau mătuși. Timpul de joc este de maximum 10 minute, pe regulamentul “miuței” din copilărie (fără portar, aut cu piciorul), o echipă fiind câștigătoare dacă înscrie două goluri mai mult sau dacă are un gol mai mult marcat la finalul celor 10 minute (dacă scorul va fi egal, se vor executa lovituri de departajare din poartă în poartă). Înscrierile se vor face începând cu ora 11.30, în cortul special amenajat, urmând să se joace în sistem eliminatoriu (gen tablou turneu de tenis de câmp), semifinale, finala mică și finala mare, pe teren redus (20 metri x 10 metri).

O inițiativă excelentă a Asociației Județene de Fotbal Alba prin organizarea unui inedit campionat de fotbal rezervat… familiilor, ce se vrea a fi unul tradițional, respectiv în fiacare an. “Ne așteptăm la o competiție atractivă și plăcută. Este o ediție-pilot, lucrurile se pot îmbunătăți în timp, iar anul viitor e posibil să se joace pe categorii de vârstă”, a precizat Cristian Petropulos. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea