Rămâi conectat

Curier Județean

Dulciuri, jucării și pom de Crăciun pentru casele de copii din Alba Iulia. Acțiune realizată de TSD Alba în colaborare cu Asociația Voluntariat pentru Viitor

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cele 6 case de copii din Alba Iulia, subordonate Direcției pentru Protecția Copilului Alba, au primit pom de Crăciun, dulciuri și jucării, în urma unei acțiuni demarate în luna decembrie de TSD Alba în colaborare cu Asociația Voluntariat pentru Viitor.

actiune TSD01”Ne-am dorit, în primul rând, ca nicio casă de copii din Alba Iulia să nu rămână fără un brad. Acesta este unul din simbolurile Crăciunului de care copiii se bucură, posibil, mai mult decât de cadourile pe care le primesc”, a spus Corneliu Mureșan, președintele TSD Alba.

Cele 6 case de copii au fost vizitate în 18 și 19 decembrie, bunurile fiind strânse de la începutul lunii.

Acțiunea a avut 120 de beneficiari.

Cu această ocazie, membrii TSD urează Crăciun Fericit, un An nou plin de împliniri și țin să mulțumească deputatului Ioan Dîrzu, respectiv consilierului local, Ovidiu Jidveian și tuturor celor care s-au implicat în realizarea acțiunii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Transportatorii de marfă și persoane, verificați de polițiștii din Alba: Nereguli și sancțiuni aplicate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Transportatorii de marfă și persoane, verificați de polițiștii din Alba: Nereguli și sancțiuni aplicate În perioada 23-24 aprilie 2024, sub egida ROADPOL, polițiștii rutieri din județul Alba au efectuat activități de verificare a legalității transportului rutier de persoane și de marfă. În acest context, polițiștii rutieri au verificat autovehiculele destinate transportului public de persoane cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea