Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Dublă victorie pentru juniorii uniriști U19 și U17

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Juniorii uniriști U19 și U17, dublă victorie

În a doua etapă din acest an din play-off-urile campionatelor naționale la care participă, juniorii U19 și U17 de la CSM Unirea Alba Iulia au obținut victorii în deplasare.

Juniorii U19 au câștigat cu 3-0 (0-0) partida de pe Stadionul „Trans-Sil” cu LPS Târgu Mureș. Borza (56), Ionaș-Rădoi (68) și D.Moldovan (77) au fost marcatorii liderului din play-off-ul seriei a noua de la juniori U19. Sub comanda lui George Țălnar, CSM Unirea Alba Iulia a evoluat la Târgu Mureș în formula: Korbl – An. Maier, Mihăilă, Elmanhaly, P. Alexandru, Buzilă, D. Olălău, Forrai, Ionaș-Rădoi, D. Borza, M. Cristea (D. Moldovan, Cîrja, P. Codrea, R. Bugnariu, V. Moldovan; rezervă neutilizată T. Prodan).

În runda următoare juniorii U19 uniriști vor juca tot în deplasare, cu viceliderul ACS Transilvania Bistrița, sâmbătă 30 martie.

Juniorii U17 s-au impus cu 2-0 (1-0) în duelul extern cu ACS Kinder Sângeorgiu de Mureș. Au marcat Orian (40) și Monescu (84). Antrenorul Vasile Ursu a mizat pe Duna – Căt. Muntean, Monescu, R. Stanciu, Ferencz, Butnariu, Bumbu, Jurj, Chinde, Cioruța, Orian (D. Suciu, F. Tîrlea, R. Cristea, Clepan, Pleșa, Paștiu).

Clasați pe locul 3 în seria a noua, juniorii U17 uniriști vor juca în runda următoare tot în deplasare, cu ACS Transilvania Bistrița, sâmbătă 30 martie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea