Rămâi conectat

Ştirea zilei

Drumurile nemodernizate din Sebeș vor fi reparate: Primăria cumpără piatră și balast în valoare de 800 000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Reprezentanţii administraţiei locale doresc încheierea un acord cadru de furnizare pe o perioadă de 2 ani cu un furnizor care deţine punct de lucru pe raza judeţului Alba.

Transportul agregatelor va fi asigurat de către furnizor la locaţiile indicate de autoritatea contractantă.

Administraţia locală din Sebeş cumpără piatră concasată şi balast în valoare de maxim 843.000 de lei, pentru repararea drumurilor nemodernizate de pe raza municipiului.
Serviciul Public de Administrare a Patrimoniului Sebeş a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) o licitaţie pentru achiziţia de piatră concasată şi balast. Valoarea totală estimată este între 205.500 şi 843.000 de lei, fără TVA.

„Ţinând cont de traficul intens din municipiul Sebeş, atât ziua cât şi noaptea, datorită condiţiilor meteorologice a ploilor, îngheţului, dezgheţului, precum şi a traficului greu, străzile nemodernizates-au deteriorat formându-se gropi care afectează structura de rezistenţă a drumului. Această situaţie a dus la îngreunarea traficului şi la deteriorarea mijloacelor de transport. În acest sens este necesar a se acţiona pe aceste drumuri prin aplicarea de piatră concasată şi balast”, se precizează în caietul de sarcini.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea