Drumurile nemodernizate din Sebeș vor fi reparate: Primăria cumpără piatră și balast în valoare de 800 000 de lei

Paul Voicu - Primar 2020

Reprezentanţii administraţiei locale doresc încheierea un acord cadru de furnizare pe o perioadă de 2 ani cu un furnizor care deţine punct de lucru pe raza judeţului Alba.

Transportul agregatelor va fi asigurat de către furnizor la locaţiile indicate de autoritatea contractantă.

ELIT

Administraţia locală din Sebeş cumpără piatră concasată şi balast în valoare de maxim 843.000 de lei, pentru repararea drumurilor nemodernizate de pe raza municipiului.
Serviciul Public de Administrare a Patrimoniului Sebeş a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) o licitaţie pentru achiziţia de piatră concasată şi balast. Valoarea totală estimată este între 205.500 şi 843.000 de lei, fără TVA.

„Ţinând cont de traficul intens din municipiul Sebeş, atât ziua cât şi noaptea, datorită condiţiilor meteorologice a ploilor, îngheţului, dezgheţului, precum şi a traficului greu, străzile nemodernizates-au deteriorat formându-se gropi care afectează structura de rezistenţă a drumului. Această situaţie a dus la îngreunarea traficului şi la deteriorarea mijloacelor de transport. În acest sens este necesar a se acţiona pe aceste drumuri prin aplicarea de piatră concasată şi balast”, se precizează în caietul de sarcini.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...