Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Drumul comunal DC234 din Cut va fi reabilitat: Licitația pentru execuția lucrărilor, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Drumul comunal DC234 din Cut va fi reabilitat: Licitația pentru execuția lucrărilor, lansată în SEAP

Primăria comunei Cut a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru execuția lucrărilor la reabilitarea drumului comunal DC 234. Valoarea totală estimată a contractului este de 1.535.006,22 de lei, fără TVA.

Drumul comunal ce face obiectivul prezentei documentaţii se află în administrarea comunei Cut din județul Alba, este amplasat în localitatea Cut și asigură legătura localității cu Schitul Cut, și are o lungime proiectată de 1395,0 m.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Drumul comunal asigură accesul locuitorilor spre principala cale de acces rutier ce tranzitează teritoriul administrativ al comunei –drumul județean DJ 106M, respectiv spre obiectivul de interes social și turistic din comună – Schitul Cut.

Datorită stării tehnice necorespunzătoare a drumului propus spre modernizare, circulaţia se desfăşoară cu dificultate, în special pe timp defavorabil.

În general structura rutieră prezintă o serie de degradări specifice drumurilor pietruite, fapt ce conferă îmbrăcămintei o viabilitate necorespunzătoare.

Traseul drumului comunal se desfăşoară într-o zonă de deal, drept urmare acest drum nu prezintă în plan o complexitate ridicată, iar în profil longitudinal declivităţile sunt mari. Traseul drumului în plan este de coastă, prezentând un profil mixt în secțiune transversală.

Necesitatea şi oportunitatea investiţiei derivă din cele menţionate, la acestea mai trebuie adăugat şi faptul că circulaţia se desfăşoară în condiţii grele iar în perioadele ploioase şi umede circulația este îngreunata.

Prin modernizarea drumului comunal, care necesită o îmbunătăţire a stării tehnice şi o sporire a capacităţii portante, se va asigura o circulaţie corespunzătoare, îmbunătăţindu-se substanţial starea tehnică, siguranţa şi confortul utilizatorilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE de PAŞTE 2024 haioase. Cele mai amuzante și „funny” urări de trimis prietenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE DE PASTE HAIOASE • MESAJE de PASTE 2024 amuzante. SMS-uri haioase de Sfintele Paşti • URARI și FELICITARI de PASTE hazlii Ai un prieten cu simţul umorului dezvoltat? Dacă da,  atunci nu ezita să-i trimiţi un mesaj funny în perioada sărbătorilor pascale.  Cu siguranţă îi vei aduce zâmbetul pe buze. Iată câteva exemple de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea