Rămâi conectat

Ştirea zilei

Drept la replică| Prefectul Nicolae Albu: ”Prin afirmațiile făcute, domnule deputat, ofensați peste 22.000 de angajați ai Poștei Romane”

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Drept la replică| Prefectul Nicolae Albu: ”Prin afirmațiile făcute, domnule deputat, ofensați peste 22.000 de angajați ai Poștei Romane”

Referitor la comunicatul de presă al domnului deputat Beniamin Todosiu, facem următoarele precizări:
Informarea transmisă astăzi de Instituƫia Prefectului – Judeƫul Alba, referitoare la aplicarea reducerii de 50% la energia electrică, conform O.G. 27/1996, vine ca urmare a răspunsului Electrica Furnizare SA după mai multe adrese transmise succesiv de instituƫie furnizorului de energie electrică, respectiv: nr.13032/31.10.2022; nr.14123/25.11.2022 (și adresa nr.1604/04.01.2023, transmisă către ANRE ca urmare a lipsei unui răspuns din partea Electrica Furnizare SA) şi nr. 3191 din 10.02.2023.

După cum se poate observa cu uşurinƫă, demersurile Instituției Prefectului – Județul Alba au început în luna octombrie 2022 şi au continuat până când Electrica Furnizare SA a răspuns la toate întrebările pe care le-am adresat, inclusiv la cele concrete privind localităƫile unde nu s-au primit de furnizorul de energie electrică cereri pentru aplicarea reducerii de 50% sau cererile au fost depuse neconform, astfel încât eventualele greşeli să poată fi rapid corectate şi să putem sprijini toƫi cetăƫenii din zona Munƫilor Apuseni să obƫină drepturile care li se cuvin.

Facem precizarea că fondurile vor fi acordate retroactiv de la data depunerii documentelor conforme de către primării, cu observația că facturile trebuie să fie achitate la zi de către beneficiari, în cel mai scurt timp posibil.

Vreau să vă asigur, domnule deputat, că sunt omul dialogului și nu au existat situații în care să nu răspund oricărei solicitări, indiferent de unde a venit aceasta. Iar demersurile efectuate către Electrica Furnizare SA au venit ca un răspuns la solicitările cetățenilor din Munții Apuseni.

Pe viitor îl rugăm pe domnul deputat Beniamin Todosiu ca, înainte de a face afirmaƫii eronate cu privire la activitatea Instituƫiei Prefectului – Judeƫul Alba, să ni se adreseze pentru a-i pune la dispoziƫie documentația necesară pentru o corectă informare, evitând astfel lansarea unor acuzaƫii total nefondate.

Totodată apreciez că domnul deputat ar da dovadă de bună creștere dacă și-ar prezenta în mod public scuzele față de salariații Poștei Române.

Prin afirmațiile făcute, domnule deputat, ofensați peste 22.000 de angajați ai Poștei Romane care, să nu uităm, își fac datoria cu profesionalism. Apropo, domnule deputat, aceasta Companie Națională este una dintre cele mai vechi companii românești, iar faptul că experiența de peste 180 de ani a Poștei este supusă discuțiilor politice nu își are relevanța în acest context.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea