Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Drept la replică: Minciunile PNL Alba sunt atât de mari încât nu mai încap pe conducte

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Drept la replică: Minciunile PNL Alba sunt atât de mari încât nu mai încap pe conducte

PNL Alba vine cu cele mai mari minciuni și mizerii care nu mai încap nici pe conductele de apă și canalizare, în timp ce cetățenii județului sunt arși la buzunare, în fiecare zi, pentru fiecare metru cub de apă consumat.

Este amuzant modul în care consilierul județean al PNL Alba pune creșterile de tarife în seama unor decizii recente când, de fapt, tarifele în Alba, au crescut constant din 2017 și până în prezent. Mai exact, prețurile la aceste utilități au fost crescute de vechile strategii de tarifare, adoptate în urmă cu peste 8 ani de PNL Alba, nu de cele prezente și viitoare.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În 2017 tariful pentru un metru cub de apă potabilă era 3,01 lei, iar tariful pentru un metru cub de apă uzată era 2,86 de lei. Acum, tariful pentru un metru cub de apă potabilă este 7,56 lei, iar tariful pentru un metru cub de apă uzată este 7,86 lei. S-a ajuns la această ”performanță” după ce consilierii județeni ai PNL, la îndemnul lui Ion Dumitrel, au votat vechea strategie de creștere graduală, anuală, a tarifelor la aceste utilități.

Citește și: Adrian Emil Negruțiu, consilier județean PNL: Ipocrizia si incompetenta PSD si USR. Au hotărât creșterea prețului la apă și canal, iar noi toți suntem puși să plătim prostiile lor

Ipocrizia PNL Alba se evidențiază întrucât semnatarul articolului de presă, Adrian Emil Negruțiu, pentru care dăm acest drept la replică, era consilier județean din partea PNL și în 2017. Să ne explice consilierul județean și PNL Alba de ce tarifele în Alba sunt mai mari decât în toate cele șapte județe vecine. Hunedoara, Arad, Bihor, Cluj, Sibiu, Vâlcea și Mureș.

În loc să aplice soluțiile PSD Alba de scădere a tarifelor la apă potabilă și canalizare, PNL Alba vine cu gogoși la fel de mari ca tarifele la apă potabilă și canalizare.

Pentru a determina PNL Alba să scadă tarifele la apă potabilă și canalizare, PSD Alba a lansat o petiție și strânge semnături. În primele zile ale campaniei au fost strânse mii de semnături. În acest timp, PNL Alba parcă este pe altă lume: conduce compania de apă, dar dă vina pe PSD pentru creșterea tarifelor.

Partidul Social Democrat Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea