Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

„Dragostea” îi poate aduce dosar penal. Prinsă după ce a furat oglinzile de la maşina fostului prieten

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

imagesO tânără din Alba Iulia riscă dosar penal după ce a fost identificată de jandarmi ca autor al unui furt, a oglinzilor retrovizoare de la autoturismul fostului prieten. Femeia în vârstă de 30 de ani era supărată pe bărbat că nu-i mai răspundea la telefon.

Sâmbătă, 25 ianuarie, la ora 17.00 un bărbat a sunat la 112 şi a solicitat ajutor deoarece constatase că-i dispăruseră oglinzile retrovizoare ale autoturismului proprietate personală. Cazul a fost preluat de un echipaj de jandarmerie care l-a contactat pe păgubit şi a aflat de la acesta că există deja un suspect. Este vorba de o tânără, se pare, fostă prietenă a bărbatului, care, în urmă cu şase luni ar mai fi săvârşit o faptă asemănătoare.  Interpelată de jandarmi, femeia a recunoscut că ea este autoarea furtului, şi şi-a motivat gestul prin aceea că, în acest fel, a dorit să-l convingă pe fostul prieten să-i răspundă la telefon.

Identificată ca fiind Marcela S., domiciliată în municipiul Alba Iulia, pe numele acesteia au fost întocmite acte de constatare fiind susceptibilă de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.  Cercetările în cauză vor fi continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea