Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Dragnea le cere imperativ miniştrilor PSD să-i dea afară pe toţi oamenii de la PDL şi PNL din deconcentrate

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

dragnea-„Daţi afară toţi oamenii de la PDL şi PNL sau plecaţi de la minister”, acesta este ultimatumul pe care vicepremierul Liviu Dragnea l-a dat miniştrilor PSD.

După hotărârea PNL şi PDL de a forma un nou partid, care să se lupte de la egal la egal cu PSD, partidul de guvernământ se vede foarte agasat în teritoriu, unde în ultima vreme la nivelul Consiliilor Judeţene şi locale au apărut tot mai multe majorităţi PNL – PDL.

Pusă pe jar de această situaţie, conducerea PSD, prin vicepremierul Liviu Dragnea, reacţionează cerându-le miniştrilor săi, ca măcar în instituţiile deconcentrate ale Guvernului PSD-ul să-şi pună oamenii săi şi să fie daţi afară toţi cei de la PDL şi PNL.

Într-o discuţie la Comitetul Executiv informal al social-democraţilor, ce a avut loc luni la Orăştie, preşedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, le-a dat un ultimatum miniştrilor nominalizaţi de PSD, transmiţându-le că, dacă nu vor da toţi oamenii de la PNL şi PDL afară din minister şi structurile deconcentrare în următoarele luni, vor pleca ei din minister.

Supărarea liderilor din teritoriu a fost enunţată de vicepremierul Liviu Dragnea, în cadrul discuţiilor avute cu miniştrii PSD. Teritoriul este foarte enervat de faptul că nu se pot numi oameni apropiaţi de social-democraţi în funcţii cheie din deconcentrare, deoarece aceste funcţii sunt în continuare ocupate de cei de la PNL sau PDL.

„Dragnea le-a spus miniştrilor, de faţă cu toţi şefii de organizaţii ai PSD, că trebuie ca în următoarele luni să se ocupe de deconcentrate şi să dea afară oamenii puşi de PNL şi PDL”, au declarat pentru Gândul surse din conducerea PSD.

Liderii din teritoriu sunt nemulţumiţi că noii miniştri din Guvernul Ponta nu s-au ocupat în ultimele luni de acest proces de „curăţare” a deconcentratelor de oamenii fostelor guvernări.

Cum vor putea fi daţi afară rămâne de văzut, întrucât majoritatea au ocupat postul prin concurs.

Sursa: gandul.info


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea