Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Două vite furate, prețul unei mașini: Tânăr din Șpring cercetat de polițiști pentru furt calificat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii din Șpring l-au reținut pe un bărbat din comună care, fiind îngrijitor la o fermă, ar fi sustras, împreună cu 4 tineri din județul Sibiu, două vite. Se pare că bărbatul avea o înțelegere cu tinerii din județul Sibiu și primise, în schimbul animalelor, o mașină.

La data de 9 decembrie 2019, polițiștii Postului de Poliție Șpring i-au identificat pe un tânăr de 23 de ani, din comuna Șpring și pe 4 tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 27 de ani, din Miercurea Sibiului, județul Sibiu, ca persoane bănuite de furtul a două vaci, în valoare de 8.000 de lei, faptă reclamată poliției la data de 5 decembrie 2019, de către reprezentantul unei ferme din comuna Șpring.

Se pare că, tânărul din comuna Șpring, fiind îngrijitor la ferma de animale, împreună cu cei 4 tineri din județul Sibiu, ar fi sustras cele două vite, cu scopul de a-și plăti o datorie ce o avea la ei, generată de cumpărarea unui autoturism.

Tânărul este bănuit că nu este la prima faptă de acest fel și că ar mai fi sustras și alte animale din ferma la care era angajat.

Polițiștii l-au reținut, pentru o perioadă de 24 de ore, pentru furt calificat, iar în cursul zilei de azi, 10 decembrie, îl vor prezenta în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii sale activități infracționale și recuperarea prejudiciului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea