Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Două victorii pentru Viitorul Abrud la turneul „PROLuceafărul”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În această perioadă echipa Viitorul Abrud participă la un turneu de fotbal juvenil organizat în capitală de clubul Pro Luceafărul, la categoria de vârstă copii născuţi în anul 2002. Moţii, pregătiţi de Marius Pocol au debutat cu dreptul şi au învins joi seara cu un categoric 11-1 (5-0), goluri marcate de Raul Poşovean – 6, Răducu Pocol – 3 şi Ştefan Torockai – două. „Fiul meu Răducu Pocol a jucat cu febră, fiind nevoiţi să mergem la urgenţe imediat după joc pentru că a acuzat stări de vomă„, a spus antrenorul Marius Pocol.
În această dimineaţă, abrudenii au repurtat o nouă victorie, 4-1 (2-1) cu Academia „Gheorghe Hagi” 2, reuşite semnate de Raul Poşovean – 3 şi Răducu Pocol, calificându-se în faza următoare a competiţiei. În „sferturile de finală”, astăzi, de la ora 11.30, Viitorul Abrud va întâlni „U” Cluj. Efectivul formaţiei din Apuseni este compus din următorii: Paul Cioflică (portar), Radu Bălşan, Valentin Oancea, Răducu Pocol, Gheorghiţă Slătaru, Ştefan Torockay, Raul Poşovean şi Octavian Petruşan. (H.D.M.)

 

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea