Două persoane, reținute de către polițiști pentru furt. Ar fi sustras o remorcă cu piese de mobilie, respectiv o bicicletă în valoare de 1.500 de lei

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Polițiștii din Alba au identificat și reținut două persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt. Cele două persoane au sustras o semiremorcă în care erau depozitate piese de mobilier, respectiv o bicicletă în valoare de 1.500 de lei.

Polițiștii din Sebeș l-au identificat pe un bărbat din comuna Poșaga ca persoană bănuită de săvârșirea unui furt.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

La data de 09 octombrie 2020, polițiștii de investigații criminale din Sebeș l-au identificat pe un bărbat de 47 de ani, din comuna Poșaga, ca persoană bănuită de săvârșirea unui furt, reclamat poliției la data 04 octombrie.

Se pare că, la data de 03 octombrie, acesta ar fi pătruns în curtea undei societăți comerciale din Sebeș, de unde ar fi sustras o semiremorcă, în care erau depozitate piese de mobilier. Bărbatul ar fi cumpărat semiremorca în urma unei licitații și ar fi sustras-o fără să anunțe societatea comercială în curtea căreia era parcată și care și-a depozitat și mobilă în semiremorcă.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale a acestuia.

Un minor din comuna Unirea a fost identificat de polițiști ca persoană bănuită de comiterea unui furt. Acesta ar fi sustras o bicicletă. Prejudiciul a fost recuperat.

La data de 10 octombrie 2020, polițiștii din Unirea l-au identificat pe un minor de 15 ani, din comuna Unirea, ca și persoană bănuită de săvârșirea unui furt sesizat poliției la data de 07 octombrie.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în seara zilei de 05 octombrie 2020, ar fi pătruns în curtea unui imobil din comuna Unirea, de unde ar fi sustras o bicicletă, în valoare de 1.500 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat și predat păgubitului.

Față de minor, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419