Două persoane din Abrud, printre pacienții confirmați pozitiv cu COVID-19. Primăria își suspendă activitatea pentru o săptămână

Două persoane din Abrud, printre pacienții confirmați pozitiv cu COVID-19: Un bărbat și o femeie, infectați cu coronavirus. Primaria își suspendă activitatea pentru o săptămână

Potrivit primarului orașului Abrud, Nicolae Simina, două persoane au fost confirmate pozitiv cu coronavirus, fiind vorba despre un bărbat și de o femeie.

„Avem în orașul Abrud două persoane confirmate cu coronavirus, un bărbat și o femeie. Primăria Abrud a luat măsuri de suspendare a activității pentru o săptămână, iar cei care au urgențe pentru a fi rezolvate sunt rugați să mă sune și ne vom ocupa de problemele lor”, a declarat pentru ziarulunirea.ro, edilul orașului.

ELIT

Pentru urgențe la primăria Abrud, sunați la tel. 0758075730.

La nivelul județului Alba, în prezent se înregistrează 33 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus COVID-19. De la ultima raportare, au fost confirmate 15 noi cazuri. Primii 2 pacienți au fost declarați vindecați.

De asemenea, 387 de persoane se află în carantină, 94 persoane ieșite din carantină, 1090 persoane izolate la domiciliu, 2790 persoane ieșite din izolare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...