Două lovituri pentru Șurianu Sebeș: Șt. Radu și M. Neagu, achiziționați de la Metalurgistul Cugir

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Metalurgistul Cugir - Performanta Ighiu 19Șurianu Sebeș a reușit primele două transferuri estivale, înregimentându-i pe experimentații jucători Ștefan Radu (fundaș) și Marius Neagu (mijlocaș), ambii jucători de bază ai divizionarei terțe Metalurgistul Cugir.

Cei doi fotbaliști au mai trecut prin „Arini” și sunt fotbaliști bine cotați pe bursa fotbalistică a județului, M. Neagu fiind curtat și de Industria Galda.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Sunt doi jucători foarte importanți, pe care îi știm foarte bine și i-am dorit și în trecut. Consider că am realizat două achiziții importante, fotbaliștii semnând contracte pentru două sezoane„, a declarat Daniel Popa, președinte Șurianu Sebeș.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Împreună cu Dragotă, Șt. Radu își încearcă șansa în Germania, în ligile inferioare, existând perspectiva să nu evolueze la Sebeș în toamnă. De asemenea, banca tehnică a Șurianului este sub semnul întrebării, antrenorii Mihai Manea și Raul Oargă nefiind siguri că vor continua în „Arini”, deși n-au pierdut niciun joc.

Șurianu a ratat prezența la barajul de promovare în Liga a 3-a, terminâDani Popa Surianu Sebesnd pe locul secund în Liga a 4-a, dar are intenții serioase în următoarea stagiune.

Echipa din Sebeș a profitat de incertitudinea ce învăluie gruparea de sub Drăgana, descunpănită după ce nu și-a atins obiectivul, acela de a accede în eșalonul secund. Metalurgistul a fost părăsită de jucători importanți precum Tiut (Performanța Ighiu), Cîrstean, Piko, Necșulescu (toți la FC Hermannstadt Sibiu) și Chelaru (întors la CSMS Iași).

 

Dan HENEGAR

1 comentariu

Kiko 24 iunie 2016 at 23:13

Ce pierdere !! Cu baietii astia doi nu mai aveai ce sa cauți la Metalurgistul !!!Super lovitura pentru Sebes?!?!:))))

Comentariile sunt oprite