Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Două firme din Alba, amendate de inspectorii ITM cu suma totală de 30.000 de lei pentru „munca la negru”

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Două firme din Alba au fost amendate de inspectorii ITM cu suma totală de 30.000 pentru „munca la negru”. În perioada 2-6 septembrie 2013, au fost efectuate controale în domeniul relaţiilor de muncă la 36 de unităţi comerciale, cu un număr total de 467 de angajaţi.

Inspectorii ITM  au aplicat săptămâna trecută amenzi în valoare totală de 41.100 de lei, din care 30.000 de lei pentru munca nedeclarată.

Societăţile sancţionate pentru că deţineau la muncă persoane fără forme legale de angajare sunt: S.C. Boby Vio SRL care a fost depistată cu o persoană fără forme legale de angajare şi a primit o amendă de 10.000 de lei şi S.C. Oris Dav care a primit amendă 20.000 de lei pentru  2 persoane depistate  în lucru fără forme legale de angajare.

În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, au fost controlate 28 de unităţi comerciale şi constatate 43 de deficienţe. Inspectorii ITM au aplicat 5 amenzi în cuantum de 23.500 de lei şi 7 avertismente.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Din luna mai 2024, modificări temporare în circulația unor trenuri internaționale

Unirea Ziarul

Publicat

în

Din luna mai 2024, modificări temporare în circulația unor trenuri internaționale În urma închiderii totale a circulaţiei feroviare între stațiile Bekescsaba – Lokoshaza, petnru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară de către administrația ungară – MAV Start, la sfârșitul lunii viitoare vor interveni modificări în circulaţia trenurilor CFR Călători. Dintre acestea, trenurile Ister și Dacia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea