Rămâi conectat

Curier Județean

Două curse aeriene Sibiu – Londra, pe săptămână. Prețul unui zbor cu compania low-cost, de la 179 de lei

Bogdan Presecan

Publicat

în

Legătura între Sibiu și Londra va fi asigurată de două ori pe săptămână, marțea și sâmbătă. În aceste zile, avionul pleacă de la Londra la 16:55 și ajunge la Sibiu la 21:50. Retur, avionul este programat să decoleze de la Sibiu la 22:20 pentru zborul cu o durată de două ore și zece minute (aterizează la Luton la ora 23:30).

Prima cursă a unei companii de tip low-cost între Sibiu și Luton (aeroport în apropiere de Londra) va fi efectuată sâmbătă, 14 iunie 2014, de la ora 22:20.

Biletele au fost puse deja în vânzare, iar costul unuia este de 319 lei, cu toate taxele incluse, pentru o persoană adultă. Cei de la Wizz Air, care vor opera această rută, au introdus și prețuri promoțional de 179 de lei, care este aplicat însă unor curse din toamna acestui an. Prețul de 179 de lei este cel mai mic ce va fi practicat, anunță reprezentații Wizz Air.

Costul unui bilet Luton (Londra) – Sibiu pentru ziua de 14 iunie 2014 este de 59,99 lire (aproximativ 328 de lei). Avionul care face legătura între cele două aeroporturi va fi un Airbus 320, cu 180 de locuri pentru pasageri.

Sursa: turnusfatului


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

28 aprilie: Eveniment muzical la Casa de Cultură a Sindicatelor. Concertul de pricesne „Credință și Unire”

Bogdan Ilea

Publicat

în

28 aprilie: Eveniment muzical la Casa de Cultură a Sindicatelor. Concertul de pricesne „Credință și Unire” Concertul de pricesne intitulat „Credință și Unire” o să fie organizat în 28 martie la Casa de Cultură a Sindicatelor. Evenimentul o să aibă loc în Duminica Floriilor, fiind organizat de către Centrul de Cultură Augustin Bena Alba și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea