// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Două cupluri, blocate în Munții Trascău, județul Alba, după ce și-au căutat cățelul care a căzut de pe o stâncă

Două cupluri au rămas blocate, luni, în Munții Trascău, județul Alba, după ce au părăsit traseul turistic cu scopul de a-și căuta cățelul, care a căzut de pe o stâncă. Turiștii au fost coborâți în rapel de salvamontiști, însă animalul de companie nu a mai putut fi salvat.

Șeful Salvamont Alba, Lucian Forda, a declarat, luni, pentru ziarulunirea.ro, că patru turiști din Sibiu au fost salvați de salvamontiști, după ce au rămas blocați în Munții Trascău, pe Piatra Secuiului.

”Două cupluri, doi bărbați, două femei, au părăsit traseul turistic din cauza unui cățel căruia i s-a făcut rău și a căzut de pe o stâncă. Au plecat după el și au rămas și ei blocați. Nu mai puteau nici să urce, nici să coboare. S-au panicat, din cauza traumatismului suferit de cățel și din cauza zonei foarte accidentate și au rămas practic înțepeniți. Am intervenit cu o echipă de cinci salvamontiști și i-am coborât în rapel”, a spus Lucian Forda.

Potrivit sursei citate, starea de sănătate a turiștilor este bună, ei neavând nevoie de îngrijiri medicale. Aceștia erau, însă, foarte panicați.

Câinele, din rasa Beagle, nu a mai putut fi salvat.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook