Rămâi conectat

Curier Județean

Două case au luat foc în numai trei ore

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În Ajunul Bobotezei, două incendii au izbucnit în judeţul Alba la case de locuit din Cricău şi Poiana Aiudului, la interval de numai 3 ore, informează plt. Alina Bălaş, purtătorul de cuvânt al ISU Alba. Astfel, în 5 ianuarie, în jurul orei 16.15, Detaşamentul de Pompieri Alba Iulia a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din comuna Cricău. Pompierii militari au acţionat cu două autospeciale, salvând bunuri în valoare de aproximativ 3.000 de lei. În incendiu au ars acoperişul din lemn cu învelitoare din ţiglă pe o suprafaţă de aproximativ 30 mp şi obiectele de mobilier din interiorul casei, producând pagube în valoare de circa 7.000 de lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile faţă de sursa de aprindere.
În jurul orei 19.15, Detaşamentul de Pompieri Aiud a fost alertat cu privire la izbucnirea unui incendiu la o casă din Poiana Aiudului, comuna Livezile. Pompierii militari aiudeni au intervenit cu două autospeciale, salvând bunuri în valoare de aproximativ 100.000 de lei. În incendiu s-au degradat pereţii, mobilierul din interiorul casei şi 10% din suprafaţa parchetată, producând pagube în valoare de circa 1.000 de lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un scurtcircuit la un conductor electric improvizat. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea