// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Două autoturisme, reclamate ca furate, au fost recuperate şi restituite păgubiţilor. Polițiștii caută vinovatul

Poliţiştii din Alba continuă cercetările pentru identificarea şi tragerea la răspundere legală a autorilor furturilor a două autoturisme, fapte ce ar fi fost comise în noaptea de 10/11 octombrie a.c. Ambele autoturisme au fost găsite şi restituite păgubiţilor.

La data de 11 octombrie a.c., poliţiile municipiilor Alba Iulia şi Sebeş au fost sesizate de către doi cetăţeni, cu privire la faptul că, în noaptea precedentă, din curtea locuinţei, respectiv din faţa unui service auto, au dispărut două autovehicule.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că primul autoturism fusese lăsat, de către proprietar, cu cheile în contact, iar cheile celui de-al doilea autoturism fuseseră lăsate în interiorul unui atelier de reparaţii auto din municipiul Sebeş, loc din care au dispărut.

În după amiaza zilei de ieri, 11 octombrie, poliţiştii din Sebeş au găsit autoturismul furat din Alba Iulia, abandonat, pe un teren agricol de la marginea municipiului Sebeş, iar pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Alba Iulia a fost găsit autoturismul ce fusese furat din Sebeş.

În cauză există suspiciunea că cele două autoturisme au fost sustrase de aceeaşi persoană şi a fost stabilit şi un cerc de bănuiţi de comiterea furturilor.

Cercetările sunt continuate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419