Rămâi conectat

Actualitate

Dosare penale pentru cinci bărbaţi din Jidvei. Au fost prinşi la furat de struguri, într-o fermă din comună

Ziarul Unirea

Publicat

în

struguri furatiVineri, 26 septembrie, cinci bărbaţi au fost prinşi în flagrant de către poliţişti, în timp ce furau struguri dintr-o vie aparţinând unei ferme din Jidvei. Asupra acestora s-au găsit mai mulţi saci cu struguri, în greutate totală de 240 kilograme. Poliţiştii îi cercetează  sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

La data de 26 septembrie, în jurul orei 11.00, agenţii de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Jidvei, în timp ce desfăşurau activităţi privind prevenirea şi combaterea furturilor de produse agricole de pe câmp, au surprins în flagrant cinci persoane de sex masculin care sustrăgeau struguri dintr-o parcelă de vie din cadrul unei ferme viticole situate pe raza comunei Jidvei.

În urma verificării documentelor celor 5 persoane s-a stabilit că aceştia se numesc B.M., de 35 de ani, G.B., de 41 de ani, P.B., de 29 de ani,  C.B., de 33 de ani B.F., de 37 de ani, toţi din comuna Jidvei, judeţul Alba. Asupra acestora s-au găsit mai mulţi saci cu struguri, în greutate totală de 240 kilograme, care au fost ridicaţi şi predaţi reprezentantului societăţii păgubite.

În cauză, cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii, de către cele cinci persoane a infracţiunii de „furt calificat”, faptă prev. si ped. de art. 228,  art.229, alin. 1, din Codul Penal.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea