Dosare penale pentru 2 mopediști din Alba care au fost prinși conducând fără permis și cu vehiculul neînmatriculat

2 mopediști din județul Alba s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistați de polițiști conducând fără a avea permise. Pentru unul dintre aceștia, oamenii legii au descoperit că nici nu își înmatriculase vehiculul.

La data de 13 iulie 2019, în jurul orei 10,00, polițiștii Secției numărul 2 Poliție Rurală Vințu de Jos l-au depistat pe un bărbat de 35 de ani, din Sântimbru, în timp ce conducea un moped pe strada Principală din localitatea Teleac, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 14 iulie 2019, în jurul orei 19,00, polițiștii Secției numărul 2 Poliție Rurală Vințu de Jos l-au depistat pe un bărbat de 45 de ani, din localitatea Drămbari , în timp ce conducea un moped neînmatriculat sau neînregistrat pe strada Principală din localitate, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis și conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...