Rămâi conectat

Curier Județean

Dosare penale pentru 2 mopediști din Alba care au fost prinși conducând fără permis și cu vehiculul neînmatriculat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

2 mopediști din județul Alba s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistați de polițiști conducând fără a avea permise. Pentru unul dintre aceștia, oamenii legii au descoperit că nici nu își înmatriculase vehiculul.

La data de 13 iulie 2019, în jurul orei 10,00, polițiștii Secției numărul 2 Poliție Rurală Vințu de Jos l-au depistat pe un bărbat de 35 de ani, din Sântimbru, în timp ce conducea un moped pe strada Principală din localitatea Teleac, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 14 iulie 2019, în jurul orei 19,00, polițiștii Secției numărul 2 Poliție Rurală Vințu de Jos l-au depistat pe un bărbat de 45 de ani, din localitatea Drămbari , în timp ce conducea un moped neînmatriculat sau neînregistrat pe strada Principală din localitate, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis și conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Lucrări de reabilitare la Biserica Reformată din Rădești, un monument cu o vechime de peste 750 de ani!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lucrări de reabilitare la Biserica Reformată din Rădești, un monument cu o vechime de peste 750 de ani! La doar 6 km de Aiud, în satul Rădești, se află un monument arhitectural deosebit și anume Biserica Reformată, cu o vechime de peste 750 de ani. Imaginea zonei este marcată de acest impunător monument de arhitectură […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea