Dosar penal pentru VIOLENȚĂ și ordin de protecție emis pe numele unui bărbat de 71 de ani din Ocna Mureș care și-a bătut soția

Paul Voicu - Primar 2020

Dosar penal pentru VIOLENȚĂ și ordin de protecție emis pe numele unui bărbat de 71 de ani din Ocna Mureș care și-a bătut soția

Polițiștii din Ocna Mureș au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-a agresat soția. În plus, bărbatul este cercetat penal pentru violență în familie.

La data de 21 octombrie 2019, la Poliția Orașului Ocna Mureș s-a prezentat o femeie de 66 de ani, din Ocna Mureș, care a reclamat faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, soțul său, în vârstă de 71 de ani, a provocat un scandal în locuința comună și a agresat-o. Femeia a prezentat și un certificat medico – legal din care rezultă că are nevoie de 4 – 5 zile de îngrijiri medicale.

ELIT

Polițiștii au aplicat formularul de evaluare al riscului și au constatat că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu, iar bărbatului i-a fost interzis să se apropie de soția sa.

În plus, pe numele său a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...