Dosar penal pentru un tânăr din Cugir. A sustras două autoturisme și le-a condus pe drumurile publice, fără a avea permis

Paul Voicu - Primar 2020

Poliţiştii din Cugir l-au identificat pe un tânăr din oraş ca persoană bănuită de comiterea a două furturi de autoturisme. În noaptea de 27/28 martie acesta ar fi sustras două autoturisme pe care, fără a poseda permis de conducere, le-ar fi condus pe drumurile publice.   

La data de 28 martie a.c., în jurul orei 13.50, poliţiştii de siguranţă publică din Cugir l-au depistat pe un tânăr de 20 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism ce fusese reclamat furat, de pe strada Principală din Vinerea.

ELIT

Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 27/28.01.2018, în jurul orelor 01.30, folosind chei potrivite, tânărul ar fi sustras un autoturism ce aparține unui bărbat din Cugir, pe care l-ar fi condus până în localitatea Geoagiu, judeţul Hunedoara, unde l-a avariat, intrând cu el într-un stâlp.

Ulterior l-a condus până în localitatea Vinerea, unde l-ar fi abandonat şi de unde ar fi sustras un alt autoturism cu care s-ar fi deplasat până în Deva.

Mihail David - 2020

La întoarcerea din Deva, tânărul a fost depistat de poliţişti, care au constatat că este acelaşi ce mai este cercetat pentru alte 3 furturi de autoturisme, în scop de folosinţă, comise de la începutul anului, din diverse locaţii din Cugir şi care are instituită măsura preventivă a controlului judiciar.

Poliţişti i-au întocmit un nou dosar pentru furt în scop de folosinţă şi conducere fără permis şi au informat parchetul și instanţa de judecată cu privire la încălcarea condiţiilor măsurii preventive.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...