Rămâi conectat

Curier Județean

Dosar penal pentru un tânăr din Cugir. A sustras două autoturisme și le-a condus pe drumurile publice, fără a avea permis

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Cugir l-au identificat pe un tânăr din oraş ca persoană bănuită de comiterea a două furturi de autoturisme. În noaptea de 27/28 martie acesta ar fi sustras două autoturisme pe care, fără a poseda permis de conducere, le-ar fi condus pe drumurile publice.   

La data de 28 martie a.c., în jurul orei 13.50, poliţiştii de siguranţă publică din Cugir l-au depistat pe un tânăr de 20 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism ce fusese reclamat furat, de pe strada Principală din Vinerea.

Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 27/28.01.2018, în jurul orelor 01.30, folosind chei potrivite, tânărul ar fi sustras un autoturism ce aparține unui bărbat din Cugir, pe care l-ar fi condus până în localitatea Geoagiu, judeţul Hunedoara, unde l-a avariat, intrând cu el într-un stâlp.

Ulterior l-a condus până în localitatea Vinerea, unde l-ar fi abandonat şi de unde ar fi sustras un alt autoturism cu care s-ar fi deplasat până în Deva.

La întoarcerea din Deva, tânărul a fost depistat de poliţişti, care au constatat că este acelaşi ce mai este cercetat pentru alte 3 furturi de autoturisme, în scop de folosinţă, comise de la începutul anului, din diverse locaţii din Cugir şi care are instituită măsura preventivă a controlului judiciar.

Poliţişti i-au întocmit un nou dosar pentru furt în scop de folosinţă şi conducere fără permis şi au informat parchetul și instanţa de judecată cu privire la încălcarea condiţiilor măsurii preventive.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea