Ziarul Unirea

Dosar penal pentru un bărbat din Poșaga care a tăiat ilegal arbori. Taful folosit la transport și materialul lemnos, confiscate de polițiști

Dosar penal pentru un bărbat din Poșaga care a tăiat ilegal arbori. Taful folosit la transport și materialul lemnos, confiscate de polițiști

Polițiștii din Baia de Arieș au depistat, în flagrant delict, un bărbat care transporta, cu un utilaj, material lemnos provenit din tăieri ilegale. A fost luată măsura indisponibilizării, în vederea confiscării, atât a materialului lemnos cât și a tafului folosit la transport, iar față de bărbat a fost întocmit dosar penal pentru tăiere ilegală și furt de arbori.

ELIT

La data de 7 august 2019, cu ocazia unui control efectuat în fondul forestier, situat pe raza comunei Poșaga, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Baia de Arieș l-au depistat pe un bărbat de 45 de ani, din comuna Poșaga, în timp ce transporta, cu ajutorul unui taf, 3 arbori din specia fag.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul a tăiat, fără drept, cei 3 arbori, din pădurea ce aparține unui composesorat din zona.

Față de bărbatul depistat, în flagrant delict, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori și furt de arbori, iar ca și măsură complementară au dispus indisponibilizarea materialului lemnos și a utilajului folosit la sustragerea acestuia.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Morre Goddwin 8 august 2019 at 15:20

Si la Bucerdea Granoasa circula remorci incarcate cu fag .Exemplu azi la ora 14,30 .Se poate vedea pe filmerea de la magazin centru comuna .Cu stima ,

Roco 8 august 2019 at 19:44

Sa vedeti cum circula camioanele toata ziua si mai ales noaptea pe str Mircea cel Mare din Sebes fara ca cibeva sa controleze cit de cit!

Comentariile sunt oprite