Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Dosar penal in rem pentru distrugere din culpă în cazul INCENDIULUI de PROPORȚII de la un depozit de deșeuri din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dosar penal in rem pentru distrugere din culpă în cazul INCENDIULUI de PROPORȚII de la un depozit de deșeuri din Alba Iulia

Pompierii din Alba Iulia au luptat ieri aproape 5 ore cu flăcările provocate de incendiul puternic cu degajări masive de fum izbucnit la un depozit de materiale plastice din Alba Iulia.

Focul a izbucnit la un depozit de peturi din plastic, situat pe strada Alexandru Ioan Cuza din Alba Iulia, în jurul orei 14,20. La fața locului au fost direcționate mașini de pompieri, autospeciale de stins incendii și ambulanțe. De asemenea, în sprijinul operațiunii au mai fost trimise echipaje pentru stingere cu apă și spumă din Sibiu, Bihor, Cluj, Timiș și Hunedoara.

YouTube video

În urma incendiului a fost declanșată o anchetă pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat, iar la nivelul IPJ Alba a fost deschis un dosar penal pentru distrugere din culpă, la ora actuală cercetările fiind in rem, în așteptarea concluziilor de la ISU Alba.

YouTube video

Din cauza suprafeței extinse mistuită de flăcări ancheta se anunță a fi una complexă și de durată.

Pentru stingerea incendiului au intervenit peste 80 de pompieri, din 6 județe, cu 23 de mijloace tehnice, autospeciale de prima intervenție și comandă, autospeciale de stingere cu apă și spumă, autoplatforma de salvare de la înălțime, autospeciala de descarcerare, autospeciala de cercetare CBRN.

Din fericire nu s-au înregistrat victime ca urmare a incendiului produs. Incendiul s-a manifestat pe amplasamentul unui operator economic în suprafață de 11000 mp pe care erau depozitate aprox. 3000 de tone de deșeuri reciclabile (mase plastice, carton, etc.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea