Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Dorin Pavel Şerdean, candidatul UNPR la Primăria municipiului Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dorin Serdean45De curând, forul judeţean al UNPR Alba l-a validat pe Dorin Pavel Şerdean drept candidat la funcţia de primar al municipiului Alba Iulia.

În spiritul ideilor progresiste, al impunerii meritocraţiei în societatea românească, considerăm că la acest moment, experienţa administrativă obţinută prin exercitarea funcţiei de viceprimar al municipiului Alba Iulia, exemplul de bună practică în mediul privat şi mai ales aplecarea sa către oameni îl recomandă pe Dorin Şerdean pentru a candida la funcţia de primar.

Suntem convinşi că Dorin Pavel Şerdean este cea mai bună voce a organizaţiei noastre, o voce matură, care a înţeles că nimic nu poate să stea în calea dezbaterii cu seriozitate a proiectelor care determină dezvoltarea durabilă a municipiului Alba Iulia.

Biroul de presă al UNPR Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni” „Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea