Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Dorin Nistor – noul director al AIDA – Transport Local

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dacă v-ați întrebat ce s-a mai întâmplat cu Dorin Nistor, cel care a ratat ”la mustață” fotoliul de primar de la Sebeș și ”la câteva aruncături bune de băț”, cel de deputat în Colegiul nr.1 Alba Iulia, vă spunem noi: este noul director al Asociației Intercomunitare de Dezvoltare Alba – Transport Local (AIDA-TL), cea care supervizează activitatea metropolitană a operatorului de transport din Alba Iulia.

Nu știm exact de ce nu a mai fost bun fostul director, însă bănuim că, după șefia Gărzii Financiare și un stagiu de mai bine de un an la conducerea OIR POSDRU Alba, Nistor nu putea fi lăsat șomer, chiar dacă a ratat obiectivele impuse de partid în alegerile din 2012. I s-a găsit (din nou) un loc ”călduț”, unde, așa cum rezultă din bugetul pe 2013, nici salariul nu este ”de aruncat”.

Astfel, de puțin timp, Dorin Nistor ”păstorește” o asociație cu un buget de venituri estimat pentru 2013 la 14.996.209 lei din care 276.085 de lei sunt cheltuielile estimate pentru funcționarea AIDA-TL. Din acestea, 147.600 de lei reprezintă salarii, respectiv 12.300 de lei pe lună pentru director și încă 2 angajați.

Tot pentru buna funcționare a asociației au fost prevăzute pentru acest an cheltuieli de 10.000 pentru mobilier, 9.000 de lei pentru ”aparatură birotică” și 71.000 de lei pentru ”cheltuieli prestații” (autorizații, studii, servicii de contabilitate).

În rest, cea mai mare parte a veniturilor asociației, respectiv 14.670.297 de lei vor merge la STP Alba Iulia, fiind înregistrați drept ”cheltuieli pentru transportul local pe 2013”.

Precizăm că toți acești bani vin din cotizații și contribuții ale membrilor AIDA-TL: Alba Iulia, Ciugud, Sîntimbru, Galda de Jos, Cricău, Ighiu și Întregalde, fiind plătiți din bugetele locale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est

Bogdan Ilea

Publicat

în

29 Martie: România a devenit membru NATO, alături de alte șase țări din Europa de Est La 29 martie 2004, cele șapte state invitate la Summit-ul NATO de la Praga să devină membre ale Alianței (Bulgaria, Estonia, Letonia, Lituania, Romania, Slovacia, Slovenia), printre care și România, au depus instrumentele de aderare la Departamentul de Stat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea