Dorin Cioabă, regele rromilor, a fost infectat cu Covid-19. A fost internat împreună cu soția sa la Sibiu

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Acesta i-a îndemnat pe rromi să aibă încredere în medici şi să meargă la spital să se testeze, iar dacă sunt bolnavi, să rămână internaţi, pentru a fi vindecaţi.

Dorin Cioabă – autointitulat rege al romilor din România – este internat la Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu, împreună cu soţia sa, ambii infectaţi cu noul coronavirus.

USR - Alegeri parlamentare 2020

„Sunt bine, dar la spital. Sunt eu cu Sighi (soția Sighişoara – n.r.) aici, acum. (…) Eu am fost în contact cu aceştia de la stabor. Eu am fost la o judecată şi de acolo m-am dus în maşină, cu trei membri ai staborului şi aceştia toţi trei au ajuns la spital. Acum îmi e teamă şi mie şi am zis să vin să îmi fac şi analize şi mi le repet. Eu am venit să îmi fac analize”, a declarat Dorin Cioabă, joi seara, pentru Agerpres.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

„Să meargă la spital în primul rând, că e foarte bine să vadă, are sau nu are, unde le dă medicamente de răceală şi le trece, că nu e altceva, ca să nu se agraveze, că dacă se agravează, pe urmă nu mai poate să îi salveze nimeni”, a mai spus Dorin Cioabă.

La începutul pandemiei de COVID-19, două rude ale lui Dorin Cioabă, un unchi şi soţia acestuia, au decedat din cauza noului coronavirus.

Sursa: g4media.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419