Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Donație impresionantă de la Star Transmission și Star Assembly Sebeș: Peste 500 de laptopuri au ajuns la elevii din 33 de școli din județul Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Donație impresionantă de la Star Transmission și Star Assembly Sebeș: Peste 500 de laptopuri au ajuns la elevii din 33 de școli din județul Alba

Peste 500 de laptopuri au ajuns la elevii din 33 de școli din județul Alba, în urma unei donații impresionante din partea Star Transmission și Star Assembly Sebeș.

Citește și: Simulare Bacalaureat 2024: CALENDARUL probelor. Pe ce dată vor susține elevii simularea examenelor

Star Transmission și Star Assembly Sebeș continua inițiativa începută în anul 2021 și donează peste 500 de laptopuri elevilor din județul Alba. Parteneriatul, încheiat în anul 2021 între Inspectoratul Școlar Județean Alba și cele două companii, are ca scop asigurarea egalității de șanse și accesul la o educație de calitate pentru toți elevii din învățământul preuniversitar.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Celor 350 de laptopuri donate în 2021 li se adaugă în această lună alte 525 de dispozitive care au fost distribuite în școlile din județul Alba după o analiză obiectivă a situației existente.

Citește și: Simulare Evaluare Națională 2024: Când vor susține elevii proba la Limba și Literatura Română și la Matematică

Unitățile de învățământ care au beneficiat de această donație sunt: Școala Gimnazială „Aron Cotruș” Cergău Mare, Școala Gimnazială „Emil Racoviță” Gîrda De Sus, Școala Gimnazială „Ioan Maiorescu” Bucerdea Grânoasă, Școala Gimnazială „Ion Breazu” Mihalț, Școala Gimnazială „Ion De Hunedoara” Sântimbru, Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia, Școala Gimnazială „Mihail Kogălniceanu” Sebeș, Școala Gimnazială „prof. univ. dr. Gh. Beleiu” Poiana Vadului, Școala Gimnazială „Simion Lazar„ Lunca Mureșului, Școala Gimnazială Almașu Mare, Școala Gimnazială Câmpeni, Școala Gimnazială Crăciunelul De Jos, Școala Gimnazială Daia Romana, Școala Gimnazială „Decebal” Cricău, Școala Gimnazială Gârbova, Școala Gimnazială „Horea” Horea, Școala Gimnazială Miraslău, Școala Gimnazială „Nicolae Drăgan” Galda De Jos, Școala Gimnazială Noșlac, Școala Gimnazială Roșia De Secaș, Școala Gimnazială Scărișoara, Școala Gimnazială „Septimiu Albini” Cut, Școala Gimnazială Sohodol, Școala Gimnazială Sona, Școala Gimnazială Stremț, Școala Gimnazială Șugag, Școala Gimnazială Petrești, Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” Alba Iulia, Colegiul Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, Colegiul National „Bethlen Gabor„ Aiud, Colegiul Național „Lucian Blaga” Sebeș, Liceul Tehnologic Ocna Mureș, Liceul Teoretic Teiuș.

Partenerii implicați în această campanie își propun să monitorizeze, în continuare, situația din unitățile de învățământ din județul Alba și să continue sprijinirea elevilor și a cadrelor didactice prin acțiuni viitoare.

Ne exprimăm recunoștința pentru implicarea constantă a celor două companii, Star Transmission și Star Assembly Sebeș, în crearea condițiilor materiale necesare unui proces de educație calitativ! Mulțumim!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Elevul sergent Flavius Taflan, de la Colegiul Militar din Alba Iulia, mențiune la faza națională Olimpiadei de Limba Franceză: ”Am simțit mai intens ca niciodată că munca mea nu a fost în zadar”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevul sergent Flavius Taflan, de la Colegiul Militar din Alba Iulia, mențiune la faza națională Olimpiadei de Limba Franceză: ”Am simțit mai intens ca niciodată că munca mea nu a fost în zadar” Elevul sergent Flavius Taflan și-a trecut în palmaresul olimpic o nouă performanță. El a obținut Mențiune la faza națională a Olimpiadei de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea