Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

Domnule Boc, nu aveţi dreptul să distrugeţi Partidul Democrat Liberal!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Punct de vedere al unui specialist în management pregătit la Jica, Japonia, simpatizant al PDL. Democrat liberalismul este cea mai modernă doctrină economico-politico-umanitară care a dat rezultate excelente în cea mai lovită ţară – Japonia. PDL japonez a condus Japonia după cel de-al Doilea Război Mondial până în prezent cu întrerupere de câţiva ani.
– V-am aplaudat când aţi căutat să reduceţi diferenţele dintre veniturile mari şi mici – în Japonia este 2,5%:
– V-am aplaudat când v-aţi angajat să reduceţi cheltuiala cu administraţia publică;
– V-am aplaudat când aţi promis scheme de personal pentru primării şi consiliile locale;
– Puteaţi să limitaţi salariul maxim şi pensia maximă:
– Aţi făcut multe lucruri bune pe care nu le pot prezenta din lipsă de spaţiu;
– Nu vă înţeleg de ce atentaţi la viaţa omului prin închiderea spitalelor.
Cele mai crunte dictaturi şi dominaţii care au trecut peste România, Transilvania şi Zlatna nu s-au atins de dreptul la sănătate şi la viaţă menţinând şi dezvoltând reţeaua sanitară. Închiderea spitalelor este rodul unei gândiri bolnave propuse de un ministru cu pregătire juridică modestă fără experienţă managerială şi cu ură faţă de poporul român, şi care nu are nimic în comun cu doctria democrat liberală.
Sunt pacient al spitalului din Zlatna. Analizând măsura de închidere a spitalului din Zlatna constat că aceasta este antiumană, antieconomică, antidemocratică şi cu efect de reducere a şanselor de dezvoltare a zonei. Spitalul din Zlatna deserveşte o populaţie de peste 10.000 locuitori la distanţe de până la 30 km faţă de centru şi la distanţă de până la 65 km faţă de Alba Iulia. Măsura este antiumană deoarece pune în pericol viaţa populaţiei şi prezentate mai sus cu preocupări şi cu risc crescut de accidente, agricultura, industria forestieră, industria chimică, cu boli cronice, cardiaci cu nevoie de intervenţii medicale de urgenţă, ceea ce s-a făcut şi se poate face cu dotările de la spitalul din Zlatna. Pe cetăţeni nu îi interesează forma de organizare a spitalului sau a unei secţii din spitalul judeţean. Măsura este antieconomică crescând cheltuielile cu asistenţa medicală de urgenţă prin deplasarea fiecărui pacient la Alba Iulia, cheltuiala este de 500 de lei restul cheltuielilor menţinându-se şi preluându-se de spitalul judeţean. Măsura este antidemocratică, la viitoarele alegeri consiliul local va fi format doar din reprezentanţii alianţei socialiste, lucru ce nu convine populaţiei, ne-am săturat de partidul unic. Măsura restrânge şansele dezvoltării zonei, ţării, infrastructura medicală, zona nu se poate dezvolta. Mă rog lui Dumnezeu să vă dea discernământul să abrogaţi acea ordonanţă ucigătoare pentru triumful democrat liberalismului în România.
Mircea ŢIBEA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea