Rămâi conectat

Monden-Clubbing

DOLIU pe rețelele de socializare: Bărbatul botezat „Ion Șmecherul” a decedat, din cauza dependenței de alcool

Ziarul Unirea

Publicat

în

DOLIU pe rețelele de socializare: Bărbatul botezat „Ion Șmecherul” a decedat, din cauza dependenței de alcool

Anunțul trist a fost făcut în urmă cu puțin timp ce Iancu Sterp, cel mai mic dintre frați. „Ion Șmecherul” era un bărbat foarte iubit de fani, care apărea des în vlog-urile tânărului. Familia Sterp a reușit să îl ajute pe bărbat să își ridice o casă nouă.

În acest proiect au contribuit și fanii, care au pus mână de la mână pentru a îl ajuta pe Ion să își îndeplinească visul.

Ion era apreciat de oamenii din jurul său pentru starea bună de dispoziție pe care o avea mereu și pe care o transmirea la rândul său mai departe. Iancu Sterp a postat o fotografie pe pagina lui de Instagram, unde a postat și o fotografie din perioada în care lucrau la noua casă.

„Anul trecut pe vremea asta eram bucuroși cu toții deoarece ii ridicasem casa lui Ion, iar el era cel mai fericit deoarece pentru prima data avea propria lui locuința. Cu durere in suflet va anunț căci omul care era mereu plin de viața, haios și ne făcea sa zâmbim, Ion șmecherul, a încetat din viața! Vestea proasta am primit-o chiar acum și voiam sa o împărtășesc și cu voi deoarece știu cât de mult îl iubeați.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! O să ne lipsească Ion al nostru”, a scris Iancu Sterp, în descrierea fotografiei.

Internauții sunt șocați de această veste, iar reacțiile nu au întârziat să apară. „Dumnezeu sa îl ierte!”, „Dumnezeu să-l odihneasca in pace”, „Nu pot sa cred”, „Doamne, nu cred…. Dumnezeu sa îl ierte…”, sunt doar câteva dintre sutele de comentarii.

Sursa: wowbiz.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 15 – 21 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 15 – 21 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Sleeping Dogs / Fantomele trecutului Avanpremiera Regia: Adam Cooper Cu: Karen Gillan, Russell Crowe, Marton Csokas, Tommy Flanagan Gen Film: Crima, Mister, Thriller Durată: 115 min Rating: N 15 Russell Crowe este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea