Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Doi tineri din Valea Lungă, REȚINUȚI pentru FURT: Polițiștii îl caută și pe al treilea. Cum au reușit cei trei să sustragă mai multe găleți de vopsea dintr-o locuință

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi tineri din Valea Lungă au fost REȚINUȚI pentru FURT, iar polițiștii îl caută și pe al treilea. Cum au reușit cei trei să sustragă mai multe găleți de vopsea dintr-o locuință.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Potrivit IPJ Alba, la data de 19 aprilie 2023, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au identificat 3 tineri, unul de 31 de ani și doi de 25 de ani, toți din comuna Valea Lungă, ca persoane bănuite de săvârșirea unor furturi care au fost sesizate poliției la data de 6 aprilie 2023, respectiv 16 aprilie 2023.

Din cercetări a rezultat faptul că, la data de 6 aprilie 2023, doi dintre aceștia ar fi pătruns în locuința unui cetățean din Valea Lungă de unde ar fi sustras scule electrice și mai multe găleți cu vopsea, în valoare de aproximativ 970 de lei. Ulterior, în noaptea de 15/16 aprilie 2023, tânărul de 31 de ani ar fi revenit la locuința păgubitului și ar fi sustras alte 20 de găleți de vopsea precum și un cablu electric, pe care le-ar fi transportat cu un autoturism condus de cel de-al doilea tânăr, în vârstă de 25 de ani. Prejudiciul a fost estimat, în acest caz, la 950 de lei și a fost recuperat în mare parte.

Față de cei doi tineri de 25 de ani, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Polițiștii desfășoară activități specifice, în vederea depistării tânărului de 31 de ani, care se sustrage cercetărilor, precum și în vederea recuperării integrale a prejudiciului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională Bianca-Maria Grosu, elevă a Colegiului Național ”Lucian Blaga” din Sebeș, a obținut  Premiul I la Olimpiada Națională de Limba Spaniolă. Citește și: EDUARD PIȚU, elevul-minune din Alba Iulia, primul și singurul din județ care a reușit să obțină […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea