Rămâi conectat

Curier Județean

Doi tineri din Alba REȚINUȚI de polițiști pentru FURT: Ar fi sustras 40.000 de țigarete de la două firme din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi tineri din Alba au fost REȚINUȚI de polițiști, după ce ar fi sustras 40.000 de țigarete de la două firme din Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba, doi bărbați, bănuiți de furt, au fost reținuți de polițiștii de investigații criminale din Alba Iulia.

La data de 8 noiembrie 2022, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de doi tineri, de 23 de ani și 24 de ani, primul din Blaj, iar cel de-al doilea din Alba Iulia, care sunt bănuiți de săvârșirea unor infracțiuni de furt calificat.

Din cercetări a reieșit că în luna octombrie 2022, aceștia ar fi pătruns, prin efracție, în două societăți comerciale din municipiul Alba Iulia, de unde ar fi sustras, în principal, țigarete, în valoare de aproximativ 40.000 de lei.

Pentru obținerea de probe, în vederea documentării activității lor infracționale, polițiștii au percheziționat mai multe locații.

În cursul zilei de azi, 9 noiembrie, cele două persoane reținute vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

”Cadet pentru o zi” – elevi din Alba Iulia au experimentat viața de ”militar”, la Batalionul 136 Geniu „Apulum”

Unirea Ziarul

Publicat

în

”Cadet pentru o zi” – elevi din Alba Iulia au experimentat viața de ”militar”, la Batalionul 136 Geniu „Apulum” Cu prilejul aniversării Zilei Forțelor Terestre, la Batalionul 136 Geniu „Apulum” s-a desfășurat ieri, 18 aprilie, proiectul „Cadet pentru o zi”. Astfel, elevi de clasele a VII-a și a IX-a din municipiul Alba-Iulia au răspuns pozitiv […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea