Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Doi tineri din Alba au agresat un cioban și l-au LEGAT de un copac. Măsura, pentru a-l împiedeca de a suna la 112

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tinerii respectivi sunt acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate şi lovire sau alte violenţe.

Doi tineri din Alba au fost trimişi în judecată după ce l-au agresat pe un bărbat şi l-au legat de un arbore pentru a nu putea sesiza evenimentul.

În sarcina acestora (M. Ilie şi M. Vasile Andrei) sa reţinut faptul că, în cursul zilei de 25 februarie 2020, în timp ce se aflau la o stână, situată pe o păşune din localitatea Tău, unde aveau grijă de animale, pe fondul consumului de alcool şi a unor discuţii în contradictoriu cu un bărbat de 41 de ani, din Blaj, care lucra şi el la aceeaşi stână, l-ar fi agresat, aplicându-i lovituri în zona capului. Ulterior l-ar fi legat, cu o funie, de un arbore, pentru a-l împiedica să sesizeze agresiunea la care a fost supus.

Potrivit IPJ Alba, la data de 25 februarie 2020, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de doi fraţi, cu vârste de 21 şi 16 ani, din comuna Roşia de Secaş, care sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate şi lovirea sau alte violenţe. Victima a reuşit să se dezlege şi a anunţat poliţia, prin 112. Aceasta a fost transportată la spital, unde a primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internată. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Blaj miercuri, 15 iulie 2020.

Sursa: adevarul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Tichete Paşte 2024: Câți bani pot primi angajații, în plus, de sărbătorile pascale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tichete Paşte 2024: Câți bani pot primi angajații, în plus, de sărbătorile pascale Chiar dacă bonusurile de Paşte nu sunt atât de populare ca primele de Crăciun, perioadă care coincide cu bilanţul unui an, există diverse forme de recompensare a angajaţilor care nu încarcă fiscal angajatorul. Cadoul în numerar de 300 lei este asimilat veniturilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea