Doi tineri din Aiud, REȚINUȚI de polițiști după ce au provocat un SCANDAL pe terasa unui local din oraș. Au agresat 5 persoane, cu care ar mai fi avut un conflict mai vechi

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Poliţiştii din Aiud au reţinut doi tineri din municipiu care au provocat un scandal pe terasa unui local public şi au agresat alţi tineri. Cei doi sunt cercetaţi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire şi vor fi prezentaţi în faţa magistraţilor.

Potrivit IPJ Alba, la data de 29.08.2017, în jurul orei 11.20, Poliţia Municipiului Aiud a fost sesizată cu privire la faptul că, pe terasa unui local public din oraş, are loc un scandal.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

La faţa locului s-au deplasat, imediat, mai multe echipaje de poliţie, care au aplanat scandalul.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat faptul că acesta a fost provocat de doi tineri, D.C.I. şi D.I.R., de 26 şi 28 de ani, ambii din Aiud, care, pe fondul unui conflict mai vechi, au agresat 5 persoane ce se aflau pe terasa localului public.

Faţă de cei doi tineri a fost întocmit dosar penal în care sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracțiunilor de  tulburarea ordinii și liniștii publice şi lovire sau alte violenţe şi a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 30 august, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

 foto: arhiva

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei