Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Doi tineri de 17 și 18 ani din Blaj, REȚINUȚI de polițiști. Au fost prinși în flagrant în timp ce încercau să spargă un garaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Blaj au reţinut doi tineri bănuiţi de tentativă de furt şi furt. Aceştia au fost depistaţi, în flagrant, în timp ce încercau să spargă un garaj.

Potrivit IPJ Alba, în dimineaţa zilei de 24 februarie, în jurul orei 05.30, poliţiştii din patrula de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj i-au depistat, în flagrant delict, pe doi tineri, de 17 şi 18 ani, ambii din municipiul Blaj, în timp ce încercau să pătrundă în interiorul unui garaj de pe strada Ion Heliade Rădulescu, pentru a sustrage bunuri.

Ulterior, în urma cercetărilor efectuate împreună cu poliţiştii de investigaţii criminale, poliţiştii au stabilit că cei doi tineri sunt băniţi şi de comiterea unui alt furt, faptă reclamată poliţiei în luna decembrie 2017.

Se pare că, în noaptea de 14/15 decembrie 2017, cei doi ar fi sustras scule electrice şi biciclete, în valoare de 7.000 de lei, în dauna unui cetățean din Blaj.

Faţă de aceştia, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, iar în data de 25 februarie i-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pe numele lor fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii lor activităţi infracționale.

 foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea