Doi tineri băuţi din Roşia de Secaş, au bătut grav un bărbat 34 de ani, din localitate. Victima a fost supusă unei intervenţii chirurgicale. Cei doi sunt reţinuţi de poliţişti

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Doi tineri băuţi din Roşia de Secaş, au bătut grav un bărbat 34 de ani, din localitate. Victima a fost supusă unei intervenţii chirurgicale. Cei doi sunt reţinuţi de poliţişti

Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj au reţinut doi tineri din comuna Roşia de Secaş, care sunt cercetaţi pentru vătămare corporală şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. În seara zilei de duminică, 21 octombrie, pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan, cei doi l-ar fi agresat pe un bărbat din comună, fiind necesară internarea sa în spital.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Luni, 22 octombrie 2018, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de doi tineri, de 20 şi 26 de ani, ambii din localitatea Ungurei, comuna Roşia de Secaş, ce sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracțiunilor de vătămare corporală şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, fapte sesizate poliţiei în seara zilei de 21 octombrie 2018.

În sarcina celor doi tineri s-a reţinut faptul că, în seara zilei de 21 octombrie 2018, în jurul orei 20.00, în timp ce se aflau în faţa unui imobil din localitatea Ungurei, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unui conflict spontan, l-ar fi agresat pe un bărbat de 34 de ani, din localitate, aplicându-i mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele.

Ulterior victima a fost transportată la spitalul din Blaj de unde a fost transferată la un spital din municipiul Cluj -Napoca şi supusă unei intervenţii chirurgicale.

Urmează ca, în cursul zilei de azi, 23 octombrie 2018, cei doi reţinuţi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate

Facebook