Doi reprezentanți ai Revolution Academy Alba, la Campionatul European de taekwondo copii

Paul Voicu - Primar 2020

Revolution Academy Alba are doi reprezentanți la Campionatul European de taekwondo pentru copii, ce se dispută în 7-8 decembrie, în Germania, la Sindelfingen (localitate în apropiere de Stuttgart), ultima competiție majoră a anului.

Este vorba despre albaiulienii Eduardo Cetean (categoria -27 kilograme) și Alexandru Boloage (categoria –39 kilograme), ce vor fi însoțiți de antrenorul Alin Moldovan. Sunt doi sportivi talentați, care s-au remarcat recent la Cupa României de taekwondo WT, de la Iași, unde Eduardo Cetean a cucerit medalia de aur, iar Alexandru Boloage s-a clasat în apropierea podiumului, pierzând la punctul de aur meciul pentru medalii. Grație acestor rezultate notabile pe plan intern, competitorii legitimați la Revolution Academy Alba au fost cooptați în lotul “tricolor”, urmând să reprezinte România.

ELIT

Financiar nu ne este ușor să facem față cheltuielilor de deplasare la Europene, însă dorința de a concura pentru țara noastră este unică. Căutăm în continuare parteneri iubitori de sport să ne fie alături, să ne sprijine. Chiar dacă simpla participare la acest nivel este deja un obiectiv îndeplinit, ne dorim totuși clasări cât mai bune și, de ce nu, să aducem o medalie acasă”, a transmis Alin Moldovan.

Cei doi juniori mici, sportivi în vârstă de 11 ani, au reușit performanțe de apreciat în acest an, adjudecându-și 5 medalii naționale la competițiile de profil. Cele mai bune rezultate au fost realizate în Bulgaria, în septembrie, la Campionatele Balcanice de taekwondo WT, a 21-a ediție. Aici, din postura de debutant, Alexandru Dorin Boloage a cucerit medalia de bronz în limitele categoriei -33 kilograme, iar Eduardo Călin Cetean a ajuns în sferturile de finală ale categoriei -27 kilograme. Clubul Revolution Academy Alba a fost înființat în 2017, cu două secții kickboxing și taekwondo, ambele afiliate la federațiile naționale de profil, scopul fiind reprezentarea Albei la cel mai înalt nivel al acestui domeniu, adică obținerea de performanțe notabile pe plan național și international.

Mihail David - 2020

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...