Rămâi conectat

Sport

Doi reprezentanți ai Revolution Academy Alba, la Campionatul European de taekwondo copii

Dan HENEGAR

Publicat

în

Revolution Academy Alba are doi reprezentanți la Campionatul European de taekwondo pentru copii, ce se dispută în 7-8 decembrie, în Germania, la Sindelfingen (localitate în apropiere de Stuttgart), ultima competiție majoră a anului.

Este vorba despre albaiulienii Eduardo Cetean (categoria -27 kilograme) și Alexandru Boloage (categoria –39 kilograme), ce vor fi însoțiți de antrenorul Alin Moldovan. Sunt doi sportivi talentați, care s-au remarcat recent la Cupa României de taekwondo WT, de la Iași, unde Eduardo Cetean a cucerit medalia de aur, iar Alexandru Boloage s-a clasat în apropierea podiumului, pierzând la punctul de aur meciul pentru medalii. Grație acestor rezultate notabile pe plan intern, competitorii legitimați la Revolution Academy Alba au fost cooptați în lotul “tricolor”, urmând să reprezinte România.

Financiar nu ne este ușor să facem față cheltuielilor de deplasare la Europene, însă dorința de a concura pentru țara noastră este unică. Căutăm în continuare parteneri iubitori de sport să ne fie alături, să ne sprijine. Chiar dacă simpla participare la acest nivel este deja un obiectiv îndeplinit, ne dorim totuși clasări cât mai bune și, de ce nu, să aducem o medalie acasă”, a transmis Alin Moldovan.

Cei doi juniori mici, sportivi în vârstă de 11 ani, au reușit performanțe de apreciat în acest an, adjudecându-și 5 medalii naționale la competițiile de profil. Cele mai bune rezultate au fost realizate în Bulgaria, în septembrie, la Campionatele Balcanice de taekwondo WT, a 21-a ediție. Aici, din postura de debutant, Alexandru Dorin Boloage a cucerit medalia de bronz în limitele categoriei -33 kilograme, iar Eduardo Călin Cetean a ajuns în sferturile de finală ale categoriei -27 kilograme. Clubul Revolution Academy Alba a fost înființat în 2017, cu două secții kickboxing și taekwondo, ambele afiliate la federațiile naționale de profil, scopul fiind reprezentarea Albei la cel mai înalt nivel al acestui domeniu, adică obținerea de performanțe notabile pe plan național și international.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele

Dan HENEGAR

Publicat

în

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off-ul Seriei 9 din Liga 3: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele accederii în „careul de ași” Ultima rundă a sezonului regular va decide numele ultimelor două echipe care vor obține biletele pentru play-off, asta întrucât primele clasate Gloria Bistrița […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea