Rămâi conectat

Curier Județean

Doi răniţi grav în două accidente rutiere

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Vineri seara, într-un interval de 10 minute, pe şoselele din Alba s-au s-au produs două accidente rutiere în care au fost rănite grav două persoane. La  ora 19,49, pe DC 70, în comuna Ighiu, O.A., de 19 ani, localnic, în timp ce conducea un autoturism, a lovit un câine ce se afla pe şosea şi a pierdut controlului volanului, intrând într-un stâlp electric. În urma accidentului R.M., de 21 de ani, pasager în autoturism, a fost accidentat grav, suferind fracturi iar M. A. de 17 ani şi M. E., de 17 ani, alte două pasagere, au suferit leziuni uşoare.
După 10 minute, ora 20.02 , poliţia rutieră a intrat din nou în alertă, când pe DN 1, în afara localităţii Oiejdea, D.E., de 35 de ani, din comuna Luna – Cluj, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum şi, într-o curbă spre stânga, a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe sensul opus. Aici s-a tamponat violent cu un autoturism condus de S. F. V., de 31 de ani, din municipiul Turda. La accident au intervenit lucrătorii SMURD şi Descarcerarea, pentru scoaterea victimelor din maşină şi acordarea îngrijirilor medicale de urgenţă. În accident a fost rănit grav  un tânăr de  21 de ani, din Cîmpia Turzii, pasager în primul autoturism, iar şoferul  D. E.  a suferit leziuni corporale uşoare. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Femeie de etnie romă din Sebeș, evaziune fiscală ENORMĂ din afaceri cu fier vechi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Femeie de etnie romă din Sebeș, evaziune fiscală ENORMĂ din afaceri cu fier vechi O femeie din Sebeș, fost administrator al unei societăți comerciale, a fost condamnată definitiv la 7 ani de închisoare pentru evaziune fiscală. Aceasta administra o firmă care colecta fier vechi. Faptele au avut loc în perioada ianuarie 2012 – martie 2015. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea