Rămâi conectat

Sport

Doi pugiliști din Alba Iulia și-au făcut KO adversarii, ajungând în semifinalele Campinonatul național de box

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pugiliștii CS Alba Iulia, Ion Pleș (categoria 52 kg) Alexandru Precup (cat. +91 kg) au reușit să acceadă în semifinalele Campinonatului național de boxpentru tineret ce se desfășoară în aceste zile la Brăila, după ce ieri, au câștigat prin Knock-Out în fața adversarilor lor.

În prima gală a naţionalelor de box, opt meciuri s-au încheiat înainte de limită, la cele mai rapide victorii, înscriindu-se și Ion Pleș și Alexandru Precup de la CS Alba Iulia, la 52 și respectiv plus 91 kg.

La Brăila, alături de cei doi sportivi se află mentorul lor, antrenorul Nicolae Paștiu, care a declarat că are deplină încredere în capacitatea lui Ion și Alexandru să căștige astăzi partidele de semifinale și că speră să aducă la Alba Iulia cel puțin o medalie de aur.

Ion Pleș îl va întâlni în ring astăzi, în sesiuneaa 6-a a CNBT, în jurul orelor ora 16.00 pe Ruta Marian (CSM Resita). În cadrul sesiunii a 7-a, care va începe la orele 18.00, Alexandru Precup (Alba Iulia) va ajunge în finală, dacă va reuși să îl învingă pe Tekim Ali din Timisoara.

La link-ul ce urmează puteti vedea meciurile filmate și în direct: http://www.ustream.tv/channel/csm-brăila-tv Daca doriti sa vedeti meciurile de box direct pe telefonul mobil instalati aplicatia USTREAM https://play.google.com/store/apps/details?id=tv.ustream.ustream


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea