Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Doi localnici din Crăciunelu de Jos, AMENDAȚI cu 5.000 de lei pentru că au depozitat deșeuri menajere pe un câmp. Ce alte sancțiuni au aplicat polițiștii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi localnici din Crăciunelu de Jos au fost AMENDAȚI cu 5.000 de lei pentru că au depozitat deșeuri menajere pe un câmp. Ce alte sancțiuni au aplicat polițiștii.

La data de 2 februarie 2023, între orele 09,00 – 14,00, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au organizat, pe raza comunei Crăciunelu de Jos, o acțiune de creștere a siguranței publice și prevenire a faptelor de natură penală sau contravențională.

Cu ocazia acțiunii, polițiștii au legitimat 50 de persoane și au verificat 46 de autovehicule.

Au fost constatate 17 abateri de natură contravențională, care au fost sancționate cu amenzi în valoare de 9.290 lei, din care 9 la OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, 6 la Legea 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și două la OUG 92 din 2021 privind regimul deșeurilor.

De exemplu, cu ocazia acțiunii, au fost identificați doi cetățeni, din comuna Crăciunelu de Jos, care au depozitat deșeuri menajere pe un câmp, în apropierea locuinței lor. Cei doi au fost sancționați contravențional, în conformitate cu prevederile OUG 92 din 2021, cu amenzi în valoare totală de 5.000 de lei.

La acțiune, polițiștii au fost sprijiniți de reprezentanți ai administrației publice locale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea