Rămâi conectat

Curier Județean

Doi inculpați din ”Dosarul bătăușilor din Cugir” s-au întors după gratii – au încălcat cu rea credinţă obligaţiile impuse de instanţă

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi bărbați din Alba Iulia și Cugir, inculpați în ”Dosarul bătăușilor din Cugir” aflat în recurs la Curtea de Apel Alba Iulia, s-au întors în arest după ce instanța a stabilit că au încălcat cu rea credință obligațiile impuse.

Astfel, în data de 9 iulie, poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, l-au reţinut, pe raza municipiului Alba Iulia, pe B.A.M., de 34 de ani, din Alba Iulia, deoarece a pătruns într-un local public, existând şi suspiciunea rezonabilă că a săvârşit cu intenţie o nouă infracţiune.

În aceeași zi,  poliţiştii de investigaţii criminale din Cugir, l-au depistat şi reţinut pe C.M.A., de 33 de ani, din Cugir, împotriva căruia Curtea de Apel Alba Iulia a înlocuit măsura arestului la domiciliu luată prin încheierea din data de 13.05.2014, cu măsura arestării preventive.

Cei doi fac parte din grupul de 26 de inculpați condamnați la pedepse cu închisoarea între 8 și 12 ani, pentru tentativă de omor, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce, o parte dintre dintre ei au fost arestați în urma scandalului de la o discotecă din Cugir (în 2011) unde doi bodyguarzi au fost bătuți crunt. Pentru sentința dată de Tribunalul Alba în luna aprilie 2013, s-a formulat recurs care este în curs de judecare la Curtea de Apel Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: În Apuseni, iarnă în miezul primăverii. Temperaturile au scăzut de la 22 de grade la 0 grade

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: În Apuseni, iarnă în miezul primăverii. Temperaturile au scăzut de la 22 de grade la 0 grade Potrivit unor imagini postate pe pagina de socializare de pensiunea „Cabana Moților”, în Apuseni sunt peisaje de iarnă. În ultimele două zile temperaturile au scăzut brusc de la 22 de grade, la 0 grade sau chiar sub […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea