Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Doi hoți de buzunare din Alba Iulia reținuți de polițiști după ce au furat portmoneul unui bărbat în staţia CFR din Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În data de 22 august, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţie Municipiului Alba Iulia au reuşit documentarea activităţii infracţionale a lui V.I., de 27 de ani şi T.Ş.P., de 21 de ani, ambii din municipiul Alba Iulia, care sunt suspecţi de comiterea unui furt în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 20.08.2012.

În urma certărilor efectuate de poliţişti a rezultat că la data de 18.08.2012, în jurul orelor 21,30, în timp ce se aflau în staţia CFR din Alba Iulia, cei doi au sustras din buzunarul hainei unui bărbat, portmoneul în care avea suma de 600 de lei şi mai multe documente.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi în baza unei ordonanţe iar în cursul zilei de zi, 23.08.2012, vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

COD GALBEN de INUNDAȚII în Alba și alte zone din țară, până joi dimineața: Râurile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

COD GALBEN de INUNDAȚII în Alba și alte zone din țară, până joi dimineața: Râurile vizate Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis miercuri 8 mai 2024, o avertizare cod galben de inundații în Alba, valabilă până joi dimineața, la ora 8:00. Sunt prognozate scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea