Rămâi conectat

Ştirea zilei

Doi fraţi din Săliştea au înscenat furtul unui sfert de milion de euro

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Doi tineri fraţi din comuna Săliştea au înscenat furtul a 250.000 de euro, pentru a nu fi prinşi de tatăl lor că s-au atins de suma imensă de bani adăpostită de aproape un an în casa lor. Marţi, 17 mai, poliţiştii de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Alba şi agenţi de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Săliştea i-au identificat pe principalii suspecţi de comiterea furtului sumei de 250.000 euro, din locuinţa unui cetăţean din Săliştea, în legătură cu care poliţiştii au fost sesizaţi în 21 martie. Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat că M.S., de 21 de ani şi M.O., de 19 ani, doi fraţi din Săliştea, au sustras, în repetate rânduri, începând cu luna martie 2011, din suma de bani care era dată spre păstrare tatălui lor, de către cumnatul lor.  Mai exact, cei doi aveau o soră care era căsătorită cu un cetăţean german. Acesta venise anul trecut în România cu intenţia de a-şi extinde exploataţia agricolă pe care o avea în Ungurei-Săliştea, dar pentru că preţurile la terenurile agricole au fost prea mari, a renunţat să mai cumpere pământ şi a lăsat banii socrului său. Tinerii fraţi au rezistat o vreme tentaţiei de a trăi cu aşa sumă de bani în casă dar până la urmă au cedat, furând pe rând diverse sume de bani. La final, au decis să însceneze un furt pentru a nu fi traşi la răspundere de tată. Acesta, panicat, a anunţat poliţia care, după două luni de cercetări, a identificat hoţii, respectiv pe cei doi fraţi. Suma a fost recuperată iar tatăl şi-a retras plângerea de la poliţie. Însă, fapta penală rămâne, cei doi fraţi fiind anchetaţi de poliţie în continuare pentru furt calificat.
Nicoleta IDITA-TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Pensii 2024 | Aproape 59 la sută dintre pensionarii din Alba primesc mai puțin de 2.400 de lei/lună, brut, iar cea mai mare pensie este de 50.359 de lei/lună!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Pensii 2024 | Aproape 59 la sută dintre pensionarii din județul Alba primesc mai puțin de 2.400 de lei/lună, brut, iar cea mai mare pensie este de 50.359 de lei/lună! Pensia medie a pensionarilor speciali, 16.333 de lei/lună, mai mare de 7 ori decât media pensiei bazată pe contributivitate, 2393 de lei/lună Delegația Fondului Monetar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea