Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Doi elevi din Aiud și Alba Iulia au obținut MENȚIUNE MEN la etapa naționala a Olimpiadei de Chimie. Diplomă de Excelență pentru județul Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La etapa națională a Olimpiadei de Chimie, desfășurată în perioada 21-26 martie 2019 la Constanța, județul Alba a obținut Diploma de Excelență pentru județul care a întrunit cel mai mare punctaj al Olimpiadei de Chimie 2019, după cum anunță IȘJ Alba.

Elevii Moldovan Cătălin de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, cls. a VIII-a, pregătit de d-na prof. Sorina Fulea și Popa Florin Alexandru de la Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan”, cls. a IX-a Alba Iulia, pregătit de d-na prof. Rodica Băruță, au obținut Mențiune MEN.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea